AGC: Cemiyetimiz Yıpratılmaya çalışılmaktadır

GÜNDEM 9.07.2014 08:49:54 0
AGC: Cemiyetimiz Yıpratılmaya çalışılmaktadır

Sürekli kendisini yenileyen bir anlayışa sahip olan Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti’nin iftira ve hakaretlere rağmen eğilmeden dimdik bir şekilde yoluna devam edeceği belirtilen açıklamada şu ifadele yer verildi.

“Son günlerde 20 yıllık şanlı geçmişi bulunan Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ve Başkanımız Sayın Zeki Dişkaya hakkında gerçeklerden uzak “mesnetsiz” haberler ve “dedikodular” yapılıp cemiyetimiz yıpratılmaya çalışılmaktadır.

Kurulduğu 1995 yılından bu yana mesleki dayanışmayı en üst düzeye çıkarma ilkesiyle hareket eden Cemiyetimiz hiçbir zaman genel ahlak kurallarından taviz vermemiştir, vermeyecektir de…

Sürekli kendisini yenileyen bir anlayışa sahip olan Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti iftira ve hakaretlere rağmen eğilmeden dimdik bir şekilde yoluna devam etmektedir.

Bugüne kadar gerek AB kapsamında ve gerekse Halk Eğitim Merkezlerimizle birlikte çok sayıda projeleri hayata geçiren Cemiyetimiz;

Çok sayıda meslektaşımızın alanında uzmanlaşmasına vesile olmuştur. Ayrıca 71 Sivil Toplum Kuruluşunu bir araya getirerek ilimizin sorunlarını ve çözüm önerilerinin tartışıldığı AKALP’in (Adıyaman Kalkınma Platformu) kurulmasına öncülük ederek, çok sayıda hizmetin yapılmasına ön ayak olmuştur.

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti olarak “Meyve veren ağaç taşlanır” atasözündeki gibi taşlanmalara maruz kalsak da kutsal görevimizi hiçbir zaman ihmal etmedik.

Ve yine TOKİ ile yaptığımız anlaşmayla, sayısı önce 360 olan ancak bazı işgüzarlar yüzünden, her türlü engellemelere rağmen 160 konutu hak sahiplerine teslim etmenin gururunu yaşıyoruz.

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti’ne yapılan karalama kampanyaları bizleri hiçbir zaman yıldırmayacaktır. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Yüreği defolu olanlar, ‘armut piş ağzıma düş’ diyenler yapılan hizmetlerimize set olmaya devam etse de bizler hiçbir zaman geri adım atmayacağımız. Gazeteciler Cemiyeti kimsenin degil, haklının sesi olarak, ilimiz, meslektaslarımız ve gelecegimiz için çalışmalarını sürdürecegini belirtir, saygı ve saygılarımızı arz ederiz.”

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor