AGC’de yeni yönetim kongreyle belirlendi

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti geçtiğimiz günlerde yaptığı kongreyle yeni yönetimini belirledi.

GÜNDEM 10.12.2021 13:33:00 0
AGC’de yeni yönetim kongreyle belirlendi

AGC başkanı Zeki Dişkaya konuyla ilgili  yaptığı açıklamada “Daha zinde, faal ve ilin geneli sorunlarını yakından takip etmek, milletin ve kamunun sesi olmak için yeni ekibimizle birlikte kongremizi yaptık. Şu ana kadar AGC çatısı altında ile ve kuruma hizmetleri olan emeği geçen herkese teşekkür ederim. Vefat eden ağabeylerimizi rahmetle anarken makamları cennet olsun inşallah. Yeni görev alan arkadaşlarımıza da hayırlı olsun dileklerimle başarılar dilerim.

Dün olduğu gibi bugün de yarında AGC ilimizin saygın basın kurumu olarak ilkeli tarafsız şekilde yoluna devam edecektir.” dedi.

Yönetim kurulunda ve cemiyet organlarında yeni görev alan isimler şöyle: Zeki Dişkaya, Ahmet Kaya, Yusuf Dündar, Orhan Önder, Necmettin Gündüz, Burak Cansel Çolak, Zeynal Selahattin Alptekin, Hakan Çalışkan, Bülent Özdüzen, Tekin Binzet, Zeynal Işık, Haluk Erdoğan,  Ahmet Çelik, Hudut Çelikten, Ramazan Yavuz, Vahap Dişkaya, Şahin İrendeli, Yusuf Küçük,  Abdurrahman Kurtbey, Abdurrahman Akçal, İsmail Kaya. 

Denetim kuruluna Zeynal Aksoy, Hatice Akgöz, Yavuz Dişkaya. Disiplin kuruluna ise Bahri Fırat, Barış Tabakçı ve Ramazan Alagöz seçilirken onur kurulu üyeliklerine ise Rağıp Ersoy, İskender Temel Korkut ve Mahmut Tekin seçildi.


Anahtar Kelimeler: yönetim kongreyle belirlendi

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor