AGC´den Emniyet Müdürü Ergüder´e Ziyaret

Adıyaman gazeteciler cemiyeti Zeki Dişkaya ve yönetim kurulu üyeleri, emniyet müdürü İbrahim Ergüder´e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Adıyaman´ın kangren olmuş konuları, asayiş ve trafik problemleri ile kentin genel sorunları konuşuldu.

GÜNDEM 15.10.2019 08:44:14 0
AGC´den Emniyet Müdürü Ergüder´e Ziyaret

Dişkaya; ?Tefecilik Ve Uyuşturucu Bu Kentin Huzurunun Önündeki En Büyük Engel?
Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Zeki Dişkaya ve yönetim kurulu üyeleri son yayınlanan kararnameyle Adıyaman Emniyet Müdürlüğüne atanan İbrahim Ergüder´i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette özellikle tefecilik, uyuşturucu ile küçük yaşta bağımlılık konularında emniyet-basın işbirliği konusunun artması ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Adıyaman´ın başlıca sorunlarını ve çözüm konusunda Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti ve bağlı kuruluşlarının her zaman işbirliğine hazır olduğu belirten Zeki Dişkaya; ?Sayın müdürüme yeni görevinizde başarılar diliyorum. Bizleri yoğun programınıza rağmen ağırlayıp zaman ayırmanız basına verdiğiniz önemi de gözler önüne seriyor. Yıllardır başımızın belası olan tefecilik ve uyuşturucu konusu sadece biz basın mensuplarının değil vatandaşlarımızın da büyük hassasiyet gösterdikleri konuların başında geliyor. Kentin huzurunu da refahını da bu sorunlar bozuyor. İnanıyorum ki dirayetli duruşunuz ve tecrübelilerinizle bu işin üstesinden geleceksiniz? diye konuştu.

Ergüder; ?Halk İle Bütünlük Sağlayarak Gönüllere Gireceğiz?
Yaklaşık bir saat süren ve Karşılıklı fikir ve görüş alışverişinde geçen ziyarette konuşan emniyet müdürü İbrahim Ergüder, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çalışma prensiplerinden bahsederken, kendisinden önceki emniyet müdürlerinin yapmış oldukları hizmetleri daha da ileriye götürerek hizmet çıtasını yükselteceklerini söyledi. Ergüder; ? Adıyaman´da halkla bütünlük sağlayarak gönüllere girmek istiyoruz. Ailelerin hem kendilerini hem de çocuklarını daha da güvende hissetmelerini sağlayacağız. Bu yönde bir takım çalışmalarımız olacak ve vatandaşlarımız kısa süre içerisinde bu birlikteliği sağladığımızı görecekler. Trafik sorununu rahatlatmak amacıyla Adıyaman belediyesiyle koordineli çalışmalarımız başladı. Özellikle tefecilik, uyuşturucu ve küçük yaştaki çocukların madde bağımlılığı ile sigaraya rahat ulaşmalarını engelleyecek sebepleri tespit ederek ivedi bir şekilde kalıcı çözümler bulacağız. Bu konudaki hiçbir istismara göz yummayacağız, vesile olan kaynakları kökünden kurutacağız? dedi. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor