AGC´DEN VALİ ÇUHADAR´A ZİYARET

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ve yönetim kurulu üyeleri Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 24.06.2020 17:09:39 0
AGC´DEN VALİ ÇUHADAR´A ZİYARET

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya, aralarında Gazetemiz Yazı işleri Müdürü Orhan Önder´in de bulunduğu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Cumhurbaşkanlığının 9 Haziran 2020 tarih ve 2020/274 sayılı Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği görevinden Adıyaman Valiliği görevine atanan Vali Mahmut Çuhadar´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Vali Mahmut Çuhadar´a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya, valilik makamı önemine değinerek; ?Yeni başlayan valimize hayırlı olsun diliyoruz. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte başarılar diledik. Adıyaman her alanda önemli bir şehir konumundadır. Özellikle bürokrasinin hızlanması aktif hale gelmesi temennimizdir. Umudumuz geldiği gün sahaya inen sayın valimizin bu temposuna bütün bürokrasinin ayak uydurmasıdır. Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti özellikle dağınık durumdaki internet sitelerimizin derli toplu bir hal alması için cemiyet bünyesinde bir yapılanmaya gitti. İnşallah önüne gelen bir site açıp, haberciyim demeyecek? diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ise; ?Gerekirse Adıyaman için Ankara´da yatarız. 7-24 çalışırım. Uykuyla pek aram iyi değil. Efendilik etmeye gelmedik. Sizden birisi gibi ilime hizmet etmeye geldim. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın İçişleri Bakanımız nasıl uyumuyorsa nasıl gece gündüz çalışıyorsa bizlerde aynı tempoyla çalışacağız. Bizlere bu görevi layık gördük. Bizde halkımıza hizmet etmek için mücadele edeceğiz? dedi.


Anahtar Kelimeler: VALİ ÇUHADAR ZİYARET

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor