AGİD’ten Bağcılar Belediyesine ziyaret

GÜNDEM 13.03.2013 11:53:55 0
AGİD’ten Bağcılar Belediyesine ziyaret

 

Adıyaman Genç İş adamları Derneği yönetimi edindiğimiz bilgilere göre hafta içinde Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve Besnili hemşehrimiz olan Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Paccı’yı makamında ziyaret ettiler. İstanbul’un nüfus bakımından en büyük ilçesi ve Adıyamanlıların yoğun olarak yaşadığı ilçe olan Bağcılar’da düzenlenecek olan Kentsel Dönüşüm Çalıştayı’nın değerlendirildiği görüşme verimli geçti.

Samimi atmosferde geçen ziyarete AGİD sekreteri Abdurrahman Cüneyt Fidancı,hemşehrimiz Eyüp Kumral ve beraberindekilerkatıldılar. Çalışmalar hakkında bilgi veren  AGİD Başkanı Ahmet Ural “Adıyamanlıların yoğun yaşadığı ve İstanbul’un en büyük ilçesi olan Bağcılar’da Kentsel Dönüşüm konusunda önemli bir çalışma yapmak istiyoruz. Oldukça gayretli ve çalışkan Belediye Başkanımız sayın Lokman Çağırıcı’nın çok güzel projelere imza attığını yakın takip ediyoruz. Her zaman kendisinden önemli destek görüyoruz. Desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Kendisinin de genç olması biz genç iş adamlarına ayrı motivasyon oluşturuyor”dedi.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da, AGİD gibi genç işadamı ve girişimcilerden oluşan sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiğini belirterek, “Bağcılar’da kentsel dönüşüm hazırlıkları hızla sürüyor. Biz hazırız. Bunun için vatandaşlarımızı doğru bilgilendirmek amacıyla özel büro kurduk. Bir taraftan vatandaşlarımızı bilinçlendirme çalışmaları sürerken diğer taraftan kentsel dönüşüm bölgelerinin oluşturulması için çalışıyoruz. Hemşehrilerimizle el ele vererek, ortak hareket ederek, ilçemizi daha güzel daha sağlam daha yaşanılabilir ve daha güvenli bir Bağcılar haline getirmek istiyoruz. AGİD’le birlikte ilçemizde bir çalıştay yapmayı planlıyoruz. Bir komisyon oluşturduk. Başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımız iş adamlarımız ve alanlarında uzman kişileri konuşmacı olarak davet edeceğiz”dedi.

Hemşehrimiz Bağcılar Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Paccı 'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek herkese teşekkür etti.

 
 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor