Ahmet Emine Çil İlkögretim ve İş Okulu’na Adidas’tan Destek

GÜNDEM 7.04.2012 11:18:50 0
Ahmet Emine Çil İlkögretim ve İş Okulu’na Adidas’tan Destek

 

İçerisinde basketbol potası, tatami minderi, sağlık topu, eşofman, spor ayakkabısı gibi çeşitli spor malzemesi bulunan 15 koli, firma temsilcisi Ayşe İlgi Yüce tarafından okul müdürlüğüne teslim edildi.

Yapılan yardımla ilgili olarak Okul Müdürü Mustafa Dikmen şöyle konuştu; “Okulumuzun spor malzemesi bakımından oldukça eksiği vardı. Adidas Türkiye Temsilciliği’nin bu tür okullara spor malzemesi yardımında bulunduğunu öğrenince ilgililerle iletişime geçip ihtiyaçlarımızı bildirdik. Firma yetkililerimiz de duyarlılık gösterip taleplerimizi karşıladılar. Artık öğrencilerimiz daha etkin olarak sportif faaliyetlerde bulunabilecek, durumlarına uygun düzenlenen spor organizasyonlarına daha hazırlıklı katılabilme imkânına sahip olabileceklerdir. En önemlisi de bu öğrencilerimiz başarma duygusunu yaşayarak “ben de yapabiliyorum” diyerek mutlu olacaklardır.

Bu vesile ile okulumuza yapmış oldukları yardımlar için Adidas Türkiye Temsilciliği’ne ve emeği geçenlere öğrencilerimiz adına çok teşekkür ederim.” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor