Ak Parti’de yarış kıyasıya geçecek

GÜNDEM 9.11.2013 10:43:01 0
Ak Parti’de yarış kıyasıya geçecek

30 Mart 2014’te yapılacak olan Yerel seçimler için Besni Belediye Başkan adayını seçmek için Ak Parti’deki yarış 1 Kasım’da başladı. Parti, 16-17 Kasım tarihlerinde Adıyaman genelinde tüm aday adayları için Temayül yoklaması yapacak. Besni’nin aday adayları için 92 parti yöneticisi oy kullanacak.

Aday adaylarının hedefleri, projeleri?

Ak Parti’nin aday adayları 1 haftadır çalışmalarına hız kazandırdılar. Konuşmalarında, demeçlerinde ve ilanlarında aday olması ve seçilmesi durumunda Besni için yapacakları projelerden bahsediyorlar. Peki 8 aday adayı, aday olmak için nasıl çalışmalar yapıyor, kendilerini ne kadar şanslı görüyorlar, aday olmaları durumunda gelecek 5 yıl için vaatleri, hedefleri, projeleri neler?

Her ne kadar Ak Parti yılbaşına kadar devam edecek aday adaylığı yarışında adaylarını, temayül yoklamaları, anketler, milletvekillerinin görüşleri ve yüz yüze görüşmelerin ardından belirleyecek olsa da şu 2 aylık süre zarfından halkın adayları tanıması ve projelerini bilmesi de adaylar açısından çok önemli…

Çünkü aday adaylığı yarışının ardından ara vermeden adaylık yarışı başlayacak. Biz de bu sayıdan itibaren 8 aday adayı ile röportajlar yapıp onları ve projelerini halka tanıtacağız. 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor