Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AK Parti´nin adayı Emre

Ak Parti Pazar günü Adıyaman İlçe ve Belde adaylarını açıkladı. Eyyüp Mehmet Emre Ak Parti´nin Besni adayı oldu. Adıyaman´daki toplantının ardından Besni´deki Parti binasında destekçileri tarafından karşılanan Emre burada yaptığı konuşmada, ?Sizlerin gayr

SİYASET 15.01.2019 13:03:03 0
AK Parti´nin adayı Emre

Burada bir konuşma yapan E. Mehmet Emre, ?Bize bu mutluluğu yaşatan Rabbime hamd olsun, hepinize şükranlarımı sunuyorum. Ben daha hayatımda böyle bir şey yaşamadım salona girdiğim anda gözlerim doldu. Kendimi zor tuttum. Sizlerin varlığı olduğu sürece bu kardeşiniz asla eğilmedi eğilmeyecek bundan emin olabilirsiniz. Allah´ın izni ile yalnızca Rahman´a secdede eğiliriz, onun haricinde hiçbir güç bizi eğemez, eğilmedik, eğilmeyeceğiz.

Bu seçimi birlik ve beraberlik içerisinde geçirme temennisindeyim. Rabbim bizleri mahçup etmesin. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde bu süreci atlatacağız. 1 Nisandan itibaren de hep beraber el, ele kol kola bu memleketi beraber idare edeceğiz.

Aday adaylığı süreci içerisinde partimizin bir takım kriterleri vardı. Partimiz bu kriterleri doğrultusunda aday belirleme süreci içerisine girdi. En nihayetinde de 2 gün önce aday belirleme sürecini sona erdirdi.

Benim aday olmamda etken bir güç var, ben bir gücün etkisiyle bugün Besni Belediyesi başkan adayı oldum. O gücü size izah etmek istiyorum. Öncelikle Rabbime Hamd olsun, Allah´ın izni, sizlerin desteği ve sayesinde ben bugün Ak Parti Belediye Başkan Adayı oldum. Benim aday olmam da bunun haricinde iğne ucu kadar bir etken yoktur, sizi temin ederim. Hem genel merkez, hem milletvekili ağabeylerimiz görüştüğümüzde şunları söylediler bana, ?Besni´de yapılacak anketlerde birinci çık ondan sonrası Allah Kerim, kim birinci çıkarsa onun arkasında duracağız.? dediler.

Besni´de anketler yapıldı. Genel Merkezimiz bu anketleri telefonla yaptı, yüzyüze yaptı. Bu anketlerde sizler teveccüh gösterdiniz bu kardeşinizin arkasında durdunuz ve partimiz de Genel Merkezimiz bir karar aldı. ?Anketlerde kim birinci çıktıysa biz onu aday yapacağız.? Dediler. Bizde sizlerin yani Besnililerin sayesinde bugün Ak Parti Besni Belediye Başkan Adayı olduk.

Şunuda ifade etmek istiyorum sizler bana bu desteği bu gücü verdiniz ya bu beden bu can sizin için sizin yolunuza kurban olsun. Rabbim sizlere hizmetten beni alıkoymasın. Belediye başkanı oluruz, olmayız nasiptir ama ölünceye kadar bu aziz milletin hizmetkarı olacağım. Ölünceye kadar sizlere hizmeti kendime bir borç bileceğim. Bunu da sizlere söz veriyorum.

Bensimizin sorunlarına vakıfız, projelerimizle geliyoruz. Başıboş sloganik projelerle değil. Üzerinde düşünülmüş çalışılmış, memleketimizin problemlerini çözecek projelerle yola çıkıyoruz. Projelerimiz 41 değil 41´den de ziyade inşallah bu projeleri istişarelerle bu memlekete sorarak hep birlikte yapacağız.
Biz memleketimizin trafik probleminin olduğunun farkındayız. Biz memleketimizde başıboş hayvanların olduğunun farkındayız. İçme suyundan tutunda park ve bahçe sorunlarının çözümleri ile ilgili çalışmalarımızı hazırladık. İnşallah sizlerinde desteği ile oturmadan yatmadan sizlerinde desteği ile 1 Nisan´dan sonra çalışacağız. Besni´yi ayağa kaldıracağız ve Besni´ye hizmet etmekten yorulmayacağız.?


Anahtar Kelimeler: Parti adayı Emre
Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER