Akınspor-İmamağaspor maçı tatil edildi

Besni Akınspor için ligin en kritik maçı olan İmamağaspor karşılaşması temsilcimizin 1-0 önde olmasına rağmen 71. Dakikada çıkan olaylar nedeniyle hakem tarafından tatil edildi.

SPOR 28.03.2022 08:44:00 0
Akınspor-İmamağaspor maçı tatil edildi

Bu sezon ilçemizi Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Besni Akınspor, ligin 16. Haftasında kendi evinde İmamağaspor ile kader maçına çıktı. Son haftalarda istediği çıkışı bir türlü yakalayamayan ve bu maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Akınspor, maçın 58. Dakikasında Hasan Can Kırgız’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan itibaren oyunun sertleştiği karşılaşmada 71. Dakikada Akınspor’dan Mahmut Terezeci ve İmamağaspor’dan Burak Diş direk kırmızı kart gördü.

Kartla birlikte saha bir anda savaş alanına döndü. Her iki takım oyuncuları arasında çıkan arbedeye polis müdahale ederken maç ise hakem tarafından tatil edildi.

Olaylı maçın ardından Besni Akınspor Kulüp Yönetimi tarafından yapılan açıklamada; “Bugün kendi sahamızda oynadığımız İmamağaspor mücadelesinin 65. dakikasında yaşanan istenmeyen olaylar nedeniyle maç hakem tarafından anlamsız bir şekilde tatil edilmiştir. Ne seyircilerin çıkarmış olduğu bir olay ne de hakemlere herhangi bir saldırı olmamasına rağmen maç tatil edilmiş ve her 2 takımdan da olaylara karışmayan oyuncular kırmızı kartla cezalandırılmıştır. Oyuncularımızın olaylara karışmadığı maç görüntülerinde de mevcuttur. Oyuncularımızın haksız alacağı cezalara elbette tepkisiz ve kayıtsız kalmayacağız. Akınspor Yönetimi olarak olaylarla hiçbir ilgisi olmadığı halde ceza yiyecek oyuncularımız için hem federasyon nezdinde hem de hukuki yollardan konunun takipçisi olacağımızı tüm taraftarlarımıza ve Besni halkına saygılarımızla beyan ederiz” denildi.


Anahtar Kelimeler: Akınspor-İmamağaspor tatil edildi

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor