Akınspor-Şambayatspor maçı dostça bitti

Adıyaman 1. Amatör Kümede mücadele eden Besni Akınspor ve Şambayat Spor ligin ikinci yarısının ilk maçında karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen maç 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

SPOR 16.01.2023 13:05:00 0
Akınspor-Şambayatspor maçı dostça bitti

Bu sezon Adıyaman 1. Amatör kümede oynadıkları etkili futbolla adından sıkça söz ettiren Besni Akınspor ve Şambayat Spor ligin ikinci yarısının ilk maçında Besni İlçe Stadında karşılaştı. İki takımında liderlik için sahaya çıktığı maçın ilk düdüğü ile birlikte karşılıklı ataklar geliştiren temsilcilerimiz sahada adeta üstünlük mücadelesi verdi.
Maçın 25. Dakikasında Mert Ali Doğan’ın kaydettiği gol ile 1-0 öne geçen Şambayat Spor, ilk yarıya avantajla girdi. İkincinin yarının başlamasıyla beraberlik için yüklenen Besni Akınspor ise aradığı golü 73. Dakikada Yunus Polat’ın ayağından buldu. Bu dakikalardan sonra her iki takım da galibiyet için yüklense de maçın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sona erdi. 
Bu skorla liderliğini koruyan Besni Akınspor önümüzdeki hafta Adıyaman Belediyesi Kültürel Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak. İkinci sırada yer alan Şambayat Spor ise ÖzSamsat Spor ile mücadele edecek.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor