Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Akınspor deplasmanda farklı yenildi

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden temsilcimiz Besni Akınspor ligin beşinci haftasında deplasmanda karşılaştığı Malatya İdman Yurdu’na 5-0 mağlup oldu.

SPOR 29.11.2021 09:36:00 0
Akınspor deplasmanda farklı yenildi

Bu sezon ilçemizi Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Besni Akınspor ligin beşinci haftasında Malatya İdman Yurdu’na konuk oldu. Karşılıklı atakların olduğu maçta bir türlü oyun kontrolünü eline alamayan Akınspor, yarattığı ataklardan da sonuç alamadı. Rakip Malatya İdman Yurdu’nun 5-0’lık galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından Kulüp yönetimi tarafından açıklama yapıldı.

Açıklamada; “Bugün takımımız istenmeyen bir sonuç elde etti. Böyle bir skordan dolayı takımımızı eleştirmek en doğal hakkınız elbette. Ancak kısıtlı imkanlarla ilk kez boy gösterdiğimiz bu ligte futbolcularımız ellerinden geleni yapıyorlar. Futbol bu, yenmek de var yenilmek de. Tabii ki bu skor ile yenilgiyi kabullenmek kolay değil ancak önemli olan zor günlerde takımımızın yanında olabilmektir. Sizlerin desteğiyle tüm zorlukların üstesinden geleceğiz. Gelecek hafta lider durumda bulunan Viranşehir Belediyespor ile kendi sahamızda karşılaşacağız. Viranşehir'i yenerek sizlere kendimizi affettireceğimizden şüpheniz olmasın. Yeter ki galibiyette de yenilgi de yanımızda olun. Tribün desteğiyle kazanamayacağımız maç yoktur. Pazar günü tüm tribünleri dolu görmeyi temenni ediyoruz” denildi.


Anahtar Kelimeler: Akınspor deplasmanda farklı yenildi
Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER