AKINSPOR RAKiBiNE GOL OLDU YAĞDI

Adıyaman 1. Amatör Küme B grubunda mücadele eden temsilcilerimizden Besni Akınspor, ligin sekizinci haftasında deplasmanda karşılaştığı Yamanspor’u 15-0’lık skorla mağlup etti.

SPOR 5.12.2022 13:13:00 0
AKINSPOR RAKiBiNE  GOL OLDU YAĞDI

Adıyaman Amatör Kümede yoluna kayıpsız devam eden temsilcilerimizden Besni Akınspor, ligin 8. Haftasında deplasmanda Yamanspor’a konuk oldu.  Maçın başlama düdüğü ile birlikte etkili ve baskılı oyunuyla maçın kontrolünü eline alan Akınspor, gol perdesini 5. Dakikada Hazar Erdemir’in kaydettiği golle açtı. Bu golden sonra oyunu tamamen rakip sahaya yıkan Akınspor ilk yarıda bulduğu 6 golle soyunma odasına gitti. 
İkinci yarıda oyunun kontrolünü tamamen elinde bulunduran temsilcimiz etkili ve baskılı oyunuyla taraftarından tam not aldı. İkinci yarı Hazar Erdemir, Yunus Polat, Kamil Can Serin, Mehmet Karadağ, Mehmet Kaya, Bereket Üzümcü ve Ali Berk Terkeş’in kaydettikleri gollerle sahadan 15-0 galip ayrılan Akınspor, üç puanı hanesine yazdırarak haftayı kayıpsız kapattı. Akınspor, bu skorla puanını 22’ye yükselterek aynı puandaki Şambayat Spor’un ardından ikincilik koltuğundaki yerini korudu. Akınspor, önümüzdeki hafta ise Adıyaman Cenderespor ile karşılaşacak.


Anahtar Kelimeler: AKINSPOR RAKiBiNE YAĞDI

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor