Akınspor taraftarı önünde galibiyeti aldı

Adıyaman 1. Amatör Kümede mücadele eden Besni Akınspor ligin ikinci haftasında kendi evinde konuk ettiği Adıyaman Belediyesi Kültürel Sportif Faaliyetleri 2-1 mağlup etti.

SPOR 24.10.2022 08:54:00 0
Akınspor taraftarı önünde galibiyeti aldı

Bu sezon Adıyaman 1. Amatör Kümede Besni’yi temsil eden Besni Akınspor, ligin ikinci haftasında kendi evinde Adıyaman Belediyesi Kültürel Sportif Faaliyetler takımını konuk etti. Maçın ilk düdüğü ile birlikte galibiyet için ataklarını geliştiren Akınspor, maçın 36. Dakikasında Mehmet Maviş, 45. Dakikada ise Yunus Polat’ın kaydettiği gol ile ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıda ataklarını sıklaştıran temsilcimiz birçok gol fırsatından yararlanamazken rakip Adıyaman Belediyesi Kültürel Sportif Faaliyet takımı ikinci yarıda bir gol bularak aradaki farkı bire indirdi. Karşılıklı gol fırsatları bulan takımlar puan için mücadele etse de maçın bitiş düdüğü ile birlikte gülen taraf Besni Akınspor oldu. Zorlu mücadeleyi 2-1 kazanan temsilcimiz bu skorla puanını 4’e yükseltti. Galibiyetin ardından kulüp yönetiminden yapılan açıklamada; “Bugün kendi sahamızda oynadığımız maçta güzel futbol ve mücadeleci bir oyun ortaya koyarak alınan 2-1'lik galibiyetten dolayı teknik ekibimizi ve takımımızı canı gönülden tebrik ederiz. Ayrıca bizleri yalnız bırakmayan tribünleri dolduran büyük Besni Akınspor taraftarına da sonsuz teşekkür ederiz” denildi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor