AKP’de adaylık başvuruları yapıldı

GÜNDEM 20.02.2015 09:43:42 0
AKP’de adaylık başvuruları yapıldı

 

AKP Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen ile yapılan başvuru törenine Besnili aday adaylarını desteklemek için Besni’den birçok kişi parti binasına akın etti. Başvurular için gelen insanlar desteklediği aday adaylarının konuşmalarını sık sık alkışlar ve tezahüratlar ile kestiler.

İlk olarak Saat 14:00’da Osman Aydın için düzenlenen törende Osman Aydın başvuru evraklarının teslimi esnasında yaptığı konuşmada; “Değerli arkadaşlar, partimizin güzide üyeleri hepiniz hoş geldiniz, saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Mazlumların gözyaşlarını dindiren 2002’den beri milli iradeyi hakim kılan bir partinin neferi olmaktan gurur duyuyorum. Partimizin sayısız hizmetleri vardır. Bunları saymakla burada bitiremeyiz. Osman Aydın niçin aday oldu? Ben ne bilim adamı, ne de alim bir insanım. Ama Adıyaman’ın sorunlarını bilip bunları kendine dert edinen bir insanım. Siyaset dert işidir derdi olan bu işe girişir. Biz Adıyaman’ın bütün sorunlarını kendimize dert edeceğiz ve bu sorunların çözümü için çalışacağız. Allah bizleri mahcup etmesin. Buraya gelip bana destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum ve dualarımla Allah sizden razı olsun.” dedi.

Saat 14:30’da Hamit Aslan için yapılan törende, konuşan Hamit Aslan ise “Bu özel ve güzel güne milletvekilliği aday adaylığı gününe Besni’den kalkıp buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. AKP 90 yıllık Cumhuriyet tarihimiz boyunca emek verilmiş ve bu emek doğrultusunda kurulmuş bir partidir. Bu özel günde diğer arkadaşlarım gibi hizmet etmekten onur duyuyorum. AKP iktidarı ile son 12 yılda ülkemiz şaha kalktı. Birçok anlamda gelişmeler gösterdi. Bütün emektarlarımıza teşekkür ediyorum. Ben bu zamana kadar bana verilen bütün görevlerde hizmette bulundum. Partimiz için şimdi de böyle güzel bir davada karar kıldım. Allah nasip ederse ve yöneticilerimiz ve partililerimizin yüzünü kara çıkarmayacağım. Hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi 

Daha sonra saat 15:00 da Cuma Dayan için yapılan törende konuşan Cuma Dayan “Değerli kardeşlerim bugün benim en huzurlu günüm. Zira Allah nasip ederse Ankara’da sizleri temsil etmek için başvuruda bulunuyorum. Bana destek için geldiniz Allah sizlerden razı olsun. Beni 30 yılı aşkın bir süredir hem siyasi hem ticari hayatımla tanıyorsunuz. Ben çizgimi bozmadan bu günlere geldim. Benim en büyük referansım sevgili peygamberimizin hadisleridir. Kolay kolay yapamayacağım sözleri vermedim ve vermeyeceğim de. Ben hakkın izniyle yalan söylemeden yoluma devam edeceğim. Siyaseti bu çizgide yapacağım. Biz sizlerin meşru emellerinizi yerinize getireceğiz ve taleplerinizi en iyi şekilde yapacağız. Yalnış yaptığımız zaman dönüp geriye bakacağız. Biz otomobillerin yurt dışına verilen vergilerini ülkemizde tutacağız. Bizim gayemiz üretimi artırmak ve bununla da birlikte istihdamı artırmak. Bizim yegane hedefimiz Adıyaman’ı huzurlu yaşama kavuşturmak. Tarım, tekstil ve sanayi sektörlerimizi geliştirmek ve tekstilde marka olmak. Ayrıca sulama ile ilgili olarak yenilikler yapacağım. Biz halkın sorunlarını dile gelmeden yapacağız ve takipte kalacağız.” Dedi. 

Son olarak saat 16:00 da Mehmet Gülten için yapılan törende konuşan Mehmet Gülten; “Değerli AKP’ni ak inanları, ak Adıyaman hepiniz hoş geldiniz. 14 asır önce bir yetimin sözlerinin temsilcileri hoş geldiniz. 1071 yılında Anadolu topraklarını bu millete açan Alparslan’ın torunları hoş geldiniz. 1453 yılında çağ açan Fatih Sultan Mehmet’in torunları hoş geldiniz. Bir devrin battığı yerde “Çanakkale geçilmez” yazdıran şehitlerimizin ve gazilerimizin varisleri hoş geldiniz. Bu toprakları bir baştan bir başa yolları, örümcek ağı misali örenler hoş geldiniz. IMF’yi bu ülkeden kovup borç alan değil borç veren millet haline getiren insanlarımız hoş geldiniz. Nissibi Köprüsünün mimarları hoş geldiniz. Cumhurbaşkanımız’ın yanında “dik dur eğilme bu millet seninle” diyerek ülkemizin istikrarını başlatanlar hoş geldiniz. Bu dava kutsal bir görev. Bizi bu aziz şehrin yüzünü güldürecek olan kişiler seçmeyi isteyenler, diğer arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Çıktığımız bu kutsal yolda evvelden gelip ebediyete gitmek istiyoruz. Allah’ın rızasına inanan bir kardeşiniz olarak desteklerinizi bekliyor saygıyla selamlıyorum.” Dedi.

Yapılan başvuruların ardından gazetemize bir açıklama yapan Adıyaman AKP İl Başkanı Seyfettin Bilen, bütün aday adayları için aynı mesafede olduklarını belirten konuşmasında “Aday adaylığı sürecimiz başladı ve başvuruları kabul ediyoruz. Aday adaylarımızın hepsi birbirinden değerli ve kıymetli. Talep büyük ve hepsine Allah yardımcısı olsun diyoruz. Biz kim olursa olsun mesafemiz aynı. Bizim amacımız Türkiye’nin refahı ve yeni Türkiye’nin inşaası. Bütün aday adaylarımız ile yola devam edeceğiz. Bizi sevindirici olan taraf engelli ve bayan aday adaylarımızın olması. Bundan sonra da aday adaylarımızın başvuruları yarın bitecek. Biz bütün aday adaylarımıza hakkaniyetli ve eşit duruyoruz. Bütün adaylarımıza aynı imkanları sunacağız. Ben kendi şahsım ve ekibim ile milletimizin refahı için çalışacağız.” şeklinde konuştu.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor