AKP Gençlik Kollarından açıklama: “Oy vermeyenlere şiddet ve Baskı yapmak AKP’ye yakışmaz”

GÜNDEM 29.04.2014 15:14:33 0
AKP Gençlik Kollarından açıklama: “Oy vermeyenlere şiddet ve  Baskı yapmak AKP’ye yakışmaz”

Gençlik Kolları başkanı Gökhan Gök ve önceki başkanlar, Yasin Çoban, Gökhan Kafa, Halil Payam ve Hüseyin Turak tarafından yapılan ziyaret sırasında Süleyman Karabaş’ın iddialarına şu şekilde cevap verdiler: 

“Hasbel kader AK Parti Kurucu Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış olan şahıs, Besni’deki Yerel ve genel seçimlerden 2007 Genel seçimleri, 2011 Genel seçimleri, Referandum, 2014 Yerel seçimlerinde hep AK Parti karşısında olmuş, bir defa bile partiye uğramamıştır. Hiçbir zaman AK Partili olmamıştır. AK Partili olmak için öncelikle AK Partiye destek verip, oy vermek gerekir. AK Parti Kurucu Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış bir kişi aynı yolda yürüdüğü, AK Parti Milletvekilleri için sıkılmadan saygısızca ve tamamen mesnetsiz ifadeleri rahatça sarf edebiliyor anlamak mümkün değildir. Kaldı ki Sayın Vekilimiz Mehmet Erdoğan, Milletvekilliği süresince hep Besni’ye ve Adıyaman’a hizmet yolunda yürümüştür. Elbette eleştiriler olacaktır. Ama eleştiriler yıkıcı değil yapıcı olmalıdır. Böyle bir genci biz AK Gençlik olarak tanımıyoruz, Partimizle hiçbir alakası yoktur.

Besni’de bazı siyasi partileri ile paralel yapı bir blok halinde birleşti ve bu genç gibi, bu gencin ağa babaları bu bloğa destek ve oy verdiler. Besni’de AK Partili olmak bir şereftir, AK Partili olmak samimiyet ve yürek ister. Elbette ki AK Parti her zaman tüm vatandaşların yanında oldu. Oy vermeyenlere şiddet ve baskı yapmak AK Partiye yakışmaz, onlara yakışır. Eğer öyle değilse Besni Belediyesinde çalışan tüm işçilerden kendilerine oy vermedi deyip işten çıkarmasınlar. Daha ilk günden işçisinden memuruna herkesi yerinden ettiler. Kendilerine oy vermeyen tüm işçileri işten çıkarıyorlar. Bu zihniyeti üzülerek takip ediyoruz. Madem Besni diyoruz, o halde Besni Belediyesinde çalışan tüm işçiler işlerine devam etsin ve işten çıkarma gayretine girmesinler. Çünkü hepsi bizim hemşerimizdir. 

 AK Parti Türkiye partisidir. Her kesime hitap eden, herkesi kucaklayan bir partidir. Bu genç ve onların amigoluğunu yapanlar ile ağa babaları adaylık verilmedi diye AK Partiye, AK Parti Grup Başkan Vekiline, AK Parti Milletvekillerine “hırsızlar, katiller” diye bağırıp, çağırarak alçalmışlardır. AK Gençlik bunlar gibi küçük düşünmez. 

AK Parti iktidarı ile tüm ülkemizde olduğu gibi Besni ilçemizde de Cumhuriyet tarihinden, AK Parti iktidarına kadar yapılan yatırımların kat kat fazlası yapıldı. Güneş balçıkla sıvanmaz. İşte Devlet Hastane binamız, Okullarımız, Üniversite Yurt inşaatımız, TMO Slolarımız, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Toplum Merkezi müdürlüğü, Toplu Konutlar, Doğalgaz, 290 Bin dönüm araziyi suya kavuşturacak Çetintepe Barajı devamında Projesi devam eden Besni Barajı, Duble Yol çalışmalarımız yapılan yatırımlara birkaç örnektir. Bu genç ve ağa babaları, huzur kenti Besni’mizin huzurunu bozmuş, hep iftira ve dedikodularla ayakta kalmaya çalışmaktadırlar. Biz kötünün yanında olmayacağız. AK Gençlik olarak Besni’de bunların bozduğu huzuru ve güven ortamını tekrar sağlayacağız.

Bu genç kimlerin sözcülüğünü yapmaktadır? AK Gençlik AK Partide. Biz AK Gençlik olarak bu paralel hareketin hep karşısında olacağız. Çünkü bunlarda hakaret var, iftira var, dedikodu var, rant var, rüşvet var. Buna dur demek için AK Gençlik olarak el ele verdik, yüreğimizi ortaya koyuyoruz. Çünkü biz, büyük düşünen, yürekli Başbakanımızın izindeyiz. Şimdi yüreği ak olan ve AK Parti diye atan, AK yürekli kardeşlerimizi AK Partiye, AK Gençliğe el ele vermeye davet ediyoruz.”

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor