AKP İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapıldı

GÜNDEM 27.03.2013 07:31:39 0
AKP İlçe Danışma Kurulu  toplantısı yapıldı

 

Toplantıya, AKP Adıyaman Milletvekilleri Mehmet Metiner ve Mehmet Erdoğan, AKP Adıyaman İl Başkanı Halil Fırat, AKP İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, Belde Belediye Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını AKP İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem yaptı ve toplantının genel amacından bahsetti.

Mustafa Çiğdem’in konuşmasından sonra konuşan AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, seçimlerin yaklaştığını, makam ve mevkinin hizmet için ne kadar önemli olduğunu ve bu süreçte ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Türkiye’nin gün geçtikçe iyi yerlere gittiğinden de bahseden Metiner, CHP’nin altı ok rejimini de tasfiye edeceklerini söyledi.

Metiner’in ardından konuşan AKP İl Başkanı Halil Fırat ise, hedeflerinin 2014 yılında Besni ile birlikte 5 adet Belediyeyi almak olduğunu ve bugüne kadar AKP’nin girdiği bütün seçimlerde çıtayı yükselttiğinden bahsetti. Daha sonra sözü alan AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan ise, mevcut çalışmalardan bahsetti. Yeni Organize Sanayi bölgesindende bahseden Erdoğan kampüs okullar, Çetintepe Barajı ve Fakülte arazisinde de çalışmaların devam ettiğini söyledi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor