AKP Milletvekili Aday Adayı Aslan gazetemizi ziyaret etti

GÜNDEM 12.01.2015 10:56:15 0
AKP Milletvekili Aday Adayı Aslan gazetemizi ziyaret etti

 

 Hamit Aslan yaptığı açıklamada “Aday adaylığı kapsamında ilk ziyaretlerimizi basına yapmayı uygun bulduk. Çünkü basın toplumun, halkın sesidir, halkın gücüdür. Güçlü bir basın güçlü bir toplumu ortaya çıkarır. Halkın arz ve talepleri basın sayesinde dile gelir. Bu nedenle dün olduğu gibi bugün ve yarın da basınımızla el ele vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

2015 Genel Seçimlerine beş buçuk ay kala çalışmalarımıza başladık. Önümüzdeki günlerde aday adaylıklarını ilan edecek arkadaşlara göre iki kat daha fazla çalışmamız gerekecek, fakat bu süre yapacağımız çalışmalar ve ziyaretler için belki de bize yetmeyecektir. 

Çünkü biz Besni’de ve Adıyaman’da birlik ve beraberliği sağlamak için çıktık yola. Basınıyla, Sivil Toplum Kuruluşları ile Resmi Kurumları ile Belediyesi ile esnafı ile halkı ile el ele vererek Besni’miz ve Adıyaman’ımız için çalışacağız. 

Bizimle aynı bölgede bulunan Gölbaşı ve Tut ilçelerimize daha fazla ehemmiyet vereceğiz. Bu süre zarfında aday adayı gibi değil, bir aday gibi çalışacağız. Ayırım yapmaksızın tüm kesimleri kucaklayacağız. Herkesin kapısını çalacağız, herkesi ziyaret edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor