Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Alagöz Besni´de yüz yüze eğitime başlayan okulları inceledi

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, çeşitli temaslarda ve yüz yüze eğitime başlayan okullarda incelemelerde bulunmak için Besni´yi ziyaret etti.

EĞİTİM 10.03.2021 19:54:11 0
Alagöz Besni´de yüz yüze eğitime başlayan okulları inceledi

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz´e ziyaretleri sırasında Maarif Müfettişleri İl Koordinatörü Atıf Bostancı´da eşlik etti. Besni´de İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel tarafından karşılanan Alagöz Demirel´den Besni İlçesindeki yüz yüze eğitim çalışmaları ve okulların eğitim öğretime hazırlıkları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Besni 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesini ziyaret eden Alagöz burada yüz yüze sınava katılmak için okullarına gelen öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Alagöz yaptığı açıklamada, "Yüz yüze eğitime geçtiğimiz ilk haftadan itibaren ilimizdeki birçok ilçe ve köy okullarını ziyaret ederek buralardaki yüz yüze eğitim çalışmalarını ve salgın tedbirlerini yerinde inceleme fırsatı buldum. Çocuklarımız okulları o kadar çok özlemişler ki mutluluklarını gözlerindeki parıltıdan anlayabiliyoruz. Öğretmen odalarına gittiğimde öğretmenlerimizin de aynı duyguları paylaştıklarını görüyorum. Salgın döneminde zor şartlarda çalışan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum."dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz daha sonra Besni Mehmet Akif Ersoy Fen Lisesi, A.C. Yamazaki Ortaokulu ve Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek idareci ve öğretmenlerden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Alagöz daha sonra Erdemoğlu Ailesinin, Aysel Erdemoğlu adına yaptıracağı 24 Derslikli Anadolu Lisesinin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Son olarak Besni Kaymakamı Nazlı Demir´i ziyaret eden Alagöz, Kaymakam Demir´le Besni´de 2020 - 2021 yılı eğitim - öğretim faaliyetleri ile covid - 19 salgını sürecindeki yüz yüze eğitim çalışmaları ve okulların durumu ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER