Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Alagöz Besni´deki eğitim yatırımlarını inceledi

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, eğitim - öğretim ziyaretleri kapsamında Besni´ye gelerek bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Ziyarette İl Müdürü Ahmet Alagöz´e Besni Kaymakamı Nazlı Demir de eşlik etti.

EĞİTİM 29.05.2021 11:49:33 0
Alagöz Besni´deki eğitim yatırımlarını inceledi

İlk olarak Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, burada Suriyeli Çocukların "Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi" kapsamında düzenlenen ve "Gelecek için Hayallerim" temalı resim yarışmasında ülke genelinde ilk on resim arasına girme başarısı gösteren Besni Eğitim Vakfı İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Abdüsselam Mahzun´a Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törenle hediyesini takdim etti.

Daha Sonra Besni Kaymakamı Nazlı Demir´le birlikte Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel´den ilçenin eğitim - öğretim durumu ile ilgili brifing aldı.

Ardından ilçede yapımı devam eden eğitim yatırımlarını yerinde inceleyen Alagöz, yetkililerden yatırımların son durumları hakkında bilgi aldı.

İlçe genelinde eğitim ve öğretimin daha iyi olabilmesi için okulların fiziki standartlarının yükseltilmesinin büyük önem taşıdığını vurgulayan Besni Kaymakamı Nazlı Demir; "Bu amaçla gerek devletimizin gerek hayırseverlerimizin imkânları seferber edilerek, Besni´de yoğun bir şekilde okul yapımı gerçekleştirilmektedir. Bizler de, yapımı devam eden okulların her aşamasını takip ederek ve bizzat ziyaret edip denetleyerek yatırımların biran evvel tamamlanmasını sağlama gayretindeyiz" diye konuştu.

Salgın şartlarında yüz yüze eğitime ara verilmesini fırsata çevirerek ilimizde yeni okul yatırımlarını, devam eden bakım ve onarım çalışmalarını hızlandırdıklarını belirten Alagöz; "Okullarımızın fiziki durumunu yaptığımız durum tespiti ile belirlemiştik. Elde edilen bilgiler doğrultusunda çalışma takvimi belirlendi.  O takvim doğrultusunda ve salgın şartlarında yüz yüze eğitime ara verilen dönemde, çalışmalarımızı daha da hızlandırarak ihtiyaç duyulan duruma göre okullarımız bakım ve onarımdan geçirilmekte, eskiyen okullarımız yıkılarak, yerine öğrencilerimizin çağın gereklerine uygun bir eğitim alabilecekleri, teknolojik imkânlarla donatılmış, daha modern okullarımızın inşaatına başladık. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hedefimiz, öğrencilerimize en iyi fiziki şartlarda, en iyi eğitimi vermek? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER