Ali Erdemoğlu: Besni Bizim Sevdamızdır

GÜNDEM 28.01.2014 16:51:44 0
Ali Erdemoğlu: Besni Bizim Sevdamızdır

 

Besni Kaymakamlığı ve Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve İpek Yolu Kalkınma Ajansı’nın 2013 yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında desteklenen “Besni’de Eğitim Destekle Büyür” (BEDEB) Projesi için gerekli kaynak çalışmaları devam ediyor. 

 

İlçe merkezi ve köylerdeki özellikle okul öncesi ve birleştirilmiş sınıflarda aynı ortam ve imkanları sağlamak olan ve toplam maliyeti yaklaşık 472 bin liralık projenin 354 bin lirası İpek Yolu Kalkınma Ajansı tarafından sağlanırken 118 bin lirası ise Besnili hayırseverler tarafından karşılanıyor. 

Projeye destek sağlamak amacı ile Gaziantep İlinde bulunan Besnili hayırseverler ziyaret edildi. Kaymakam Emrah Yılmaz başkanlığındaki heyet ilk olarak Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erdemoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaret esnasında Kaymakam Emrah Yılmaz, Erdemoğlu Ailesine Besni’nin eğitimine verdikleri des

teklerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Ali Erdemoğlu, “Besni’ye ve eğitimine elimizden geldiğince katkılarımız sürecektir” diyerek “Besni bizim sevdamızdır” dedi. 

Besni Kamu Kurum ve Kuruluşlarını Destekleme Derneği Başkanı Yardımcısı Şükrü İşitmen ise “Beskader olarak Besni’deki kamu kurum ve kuruluşlarımız ile Besnili vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek hayırsever iş adamlarımıza verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ederim” dedi. 

Plaket sunumunda son olarak konuşan İlçemiz Kaymakamı Emrah Yılmaz ise şunları söyledi; “Besnili iş adamlarına göstermiş oldukları duyarlılık ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Besnili iş adamlarımız daha önce olduğu gibi bugün de örnek bir davranışa imza atmışlardır. İnşallah bu ve benzer projeler Besni eğitimine büyük katkı sunar. Bu yardımlar sayesinde yarınlarımız olan gençlerimiz önemli başarılara imza atacaklardır. Buna da inancımız tamdır.”

Heyet daha sonra Safyün Halı A.Ş. sahibi Hayrullah Gölbaşı’nı ziyaret etti. Ziyaret esnasında konuşan Hayrullah Gölbaşı şunları söyledi; “Eğitime çok önem vermemiz gerekiyor. Çünkü ülkemizin hızla büyüyen ve değişen dünyaya ayak uydurabilmesi için iyi yetişmiş, zeki ve akıllı insanlara ihtiyacımız var. Bu da ancak eğitimle gerçekleşir.”

Heyet son olarak Başaran Tekstil Sahibi Seydi Vakkas Dayıoğlu’nu ziyaret etti. Gelecek nesillerin sıkıntı yaşamamaları için kendini yetiştirmiş, bilinçli ve eğitimli insanlara ihtiyaç duyulduğunu belirten Seydi Vakkas Dayıoğlu, 'Ülkemizin en önemli sorunlarından birisi olan eğitime, önemle destek vermeliyiz” dedi.

Kaymakam Emrah Yılmaz başkanlığında gerçekleşen ziyaretlere Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, Besni Kamu Kurum ve Kuruluşlarını Destekleme Derneği (BESKADER) Başkan Yardımcısı Şükrü İşitmen, Yönetim Kurulu Üyeleri E.Soydan Doğru ve Memet Kuş’da katıldı. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor