ALİ ERDEMOĞLU, BESNİ´YE DESTEKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını dolayısıyla zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu Besni için desteklerine devam ediyor. Daha önce Besni Kaymakamlığına 10 bin adet maske desteğinde bulunan Erdemoğlu, ha

GÜNDEM 1.05.2020 10:04:51 0
ALİ ERDEMOĞLU, BESNİ´YE DESTEKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

ELİNİ BESNİ´NİN ÜZERİNDEN ÇEKMİYOR

Bu zamana kadar yaptıkları hayır işleriyle vatandaşların gönlünde her zaman taht kuran Erdemoğlu Ailesi, salgın haline gelen koronavirüsle mücadele ettiğimiz şu zor günlerde Besni´ye desteğini yine devam ettirdi.

Geçtiğimiz hafta hemşerimiz Ali Erdemoğlu tarafından gönderilen 10 bin adet maske Besni Kaymakamlığına teslim edilmişti.

Zor günde elini Besni´nin üzerinden çekmeyen Erdemoğlu Ramazan ayı dolayısıyla da ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere temel gıda malzemelerinden oluşan yardım kolilerini de göndermeye devam ediyor.

KURUMLARA MASKE DESTEĞİ

Son günlerde dünya genelinde hızla yayılan koronavirüs salgını nedeniyle Besni´de kurumlara maske desteğinde bulunan hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu, yardımlarına hafta içerisinde de devam etti.

Hemşerimiz Erdemoğlu vatandaşlara dağıtılmak üzere, Besni Belediyesine 10 bin adet, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bin adet, Besni İlçe Jandarma Komutanlığına bin 750 adet, Besni İlçe Emniyet Müdürlüğüne 7 bin adet, Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına 2 bin 500 adet, Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına bin adet, Besni Merinos Küçük Sanayi Sitesine 3 bin 250, Sağlık Ocağına bin adet ve çeşitli kurumlara 2 bin 500 adet maske yardımında bulundu.

ADIYAMAN´A 4 BİN KOLİ GIDA YARDIMI

Maske yardımının yanı sıra Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerini de unutmayan hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu, Adıyaman´a da 4 bin koli gıda yardımında bulundu.

İhtiyaç sahiplerine 30 yılı aşkın yardımlarını sürdüren Erdemoğlu son olarak Adıyaman Valiliğine 2 bin, Adıyaman Belediyesine bin ve Adıyaman´da bulunan Merinos Satış Mağazasına bin adet gıda kolisi gönderdi.

Gönderilen yardım sonrası il protokolü hemşerimiz Erdemoğlu´na teşekkürlerini iletirken yardımlar yetkililerce ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. 

KESMETEPE´YE 100 KOLİ GIDA YARDIMI
Erdemoğlu, Adıyaman´a yaptığı 4 bin koli gıda yardımının ardından Besni´ye bağlı Kesmetepe Belediyesine de 100 koli gıda yardımında bulundu.

Gönderilen yardım sonrası belde halkı olarak Erdemoğlu Ailesine minnettar olduklarını ifade eden Kesmetepe Belediye Başkanı Ali Yılmaz; ?Besni´mizin gururu hayırsever işadamımız Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili değerli büyüğümüz Ali Erdemoğlu, Ramazan ayında Kesmetepe halkını unutmayıp beldemize gıda paketleri gönderiler. Yardımları Belediye olarak ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Tüm beldem adına kendilerine teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlarını kabul etsin, sağlık sıhhat versin? dedi.

KURUM AMİRLERİNDEN ERDEMOĞLU´NA TEŞEKKÜR

Yapılan yardımlar sonrası sosyal medya hesaplarından ve yazılı olarak açıklamalarda bulunan kurum amirleri ve oda başkanları Erdemoğlu´na teşekkürlerini iletti.

Erdemoğlu Ailesinin geçmişten bugüne Besni için yardımlarını esirgemediğini aktaran Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, ? Besnili hemşerimiz hayırsever iş adamı Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu üyesi ve Merinos Halı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş Adamı Ali Erdemoğlu geçmişten bugüne kadar her alanda ilçemizin sorunlarının çözümü noktasında yardımını esirgememiş ve bu yardımlarını devam etmiştir. Bugünde ülkemizi etkisi altında alan Korona virüs salgını dolayısıyla vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere 10 Bin adet maske yolladılar. Eğitim´den, sağlığa Besnimize sayısız eserler kazandıran kıymetli Erdemoğlu ailemiz yine bugün içinde bulunduğumuz durum dolayısıyla saygıdeğer Besnili hemşerilerimize dağıtılmak üzere yardımını esirgememiş ve Belediyemize 10 Bin adet maske desteğinde bulunmuştur. Kendilerine yardımlarından dolayı şükranlarımı sunuyorum? diye konuştu.

Oda Başkanları Hayati İşitmen, Mitat Songur, Haci Arslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel´de yaptıkları açıklamada Ali Erdemoğlu şahsında Erdemoğlu Ailesine, zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde yaptığı yardımlardan ötürü teşekkürlerini iletti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor