ALİ ERDEMOĞLU OYRATLI SAĞLIK EVİ HİZMETE AÇILDI

Bu zamana kadar yaptıkları hayır işleriyle vatandaşların gönlünde taht kuran Erdemoğlu Ailesi önemli bir eseri daha hayata geçirdi. Hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu tarafından 2018´de yapımına başlanan ve içerisinde muayene, doktor, hemşire odası ve la

GÜNDEM 20.03.2020 10:14:29 0
ALİ ERDEMOĞLU OYRATLI SAĞLIK EVİ HİZMETE AÇILDI

BESNİ´YE ÖNEMLİ BİR ESER DAHA KAZANDIRILDI

Yaptıkları okul, yurt, taziye evleri ve iş olanaklarıyla gerek ülke ekonomisine gerekse de vatandaşlara hizmet noktasında katkı sunarak gönüllerde taht kuran Erdemoğlu Ailesi önemli bir eseri daha hayata geçirdi.
Hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu tarafından 2018´de yapımına başlanan Oyratlı Sağlık Evi´nin çalışmaları tamamlandı. Bin 400 metrekare alan üzerinde yapılan ve 200 metrekare kapalı alana sahip muayene odası, doktor odası, hemşire odası ve laboratuvardan oluşan Ali Erdemoğlu Oyratlı Sağlık evi vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

KÖY HALKI KALICI DOKTOR İSTİYOR

Hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu tarafından Oyratlı köyüne kazandırılan sağlık evinin hizmete başladığını aktaran köy muhtarı Halil Yıldırım, köy halkı olarak Erdemoğlu Ailesine minnettar olduklarını söyledi. Öte yandan donanım bakımından her şeyi bulunan sağlık ocağına geçici doktor görevlendirilmesine karşı çıkan köy halkı, yetkililerden kalıcı doktor atanmasını istedi.
Sağlık ocağının sadece Oyratlı köyü değil tüm çevre köyler için de önemli olduğunu dile getiren Muhtar Yıldırım şunları söyledi; ?Sağlık ocağımız yaklaşık bir aydır hizmet vermektedir. Her gün hemşire bulunan Sağlık ocağımızda şimdilik haftada bir gün doktor geliyor.
Sağlık Evimiz sadece Oyratlı köyü için değil diğer çevre köyler içinde önemli. Şahsım ve köyüm adına Sayın Ali Erdemoğlu ve Ailesine teşekkür ediyor şükranlarımızı sunuyoruz. Köy halkı olarak onlara minnettarız. Bize düşen görev bu esere sahip çıkıp yaşatmaktır. İlerleyen süreçte de ilçe ve il sağlık müdürlüklerimize müracaat edip doktor atanması için talebimizi ileteceğiz. Köyümüz için hayırlı uğurlu olsun? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor