Ali Yılmaz; ?Beldemiz için Güzel hizmetlerimiz olacak?

2 Haziran´da tekrarlanan Kesmetepe Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Ali Yılmaz, belde için birçok çalışma yapacaklarını ifade etti.

GÜNDEM 5.07.2019 14:49:42 0
Ali Yılmaz; ?Beldemiz için  Güzel hizmetlerimiz olacak?

Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Orhan Önder´in hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu Kesmepete Belediye Başkanı Ali Yılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

2 Haziran´da tekrarlanan seçimlerde Belediye Başkanlığını kazandıktan sonra çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, belde ile ilgili bir takım çalışmaları olacaklarını söyledi.

Yılmaz; ?Beldemizde 2 Haziran´da yapılan seçimleri Allah nasip etti kazandık. O süreçten sonra da beldemizin hayrına bir şeyler yapmak adına çalışmalarımıza başladık.

Beldemizde alt ve üst yapıyla ilgili hiç sıkıntı yok demek doğru değil ama fazla bir sıkıntı yoktur. Onları da inşallah biz yapacağız. Mesire alanımızla ilgili çalışmalarımız var. Hayvancılıkla ilgili beldemizde bir takım sıkıntılar var, çok sayıda küçükbaş hayvan var. Bunların çevreye verdiği sıkıntıları azaltmak adına bazı çalışmalarımız var. Sosyal tesis bakımından beldemiz biraz zayıf, gençlerin zamanını geçirecekleri alan sıkıntıları var, inşallah bu konuda da çalışmalarımız olacak.

Tarımda ve çiftçilikte belde halkımızı bilgilendirmek adına bazı çalışmalarımız olacak. Biz eğitimciyiz, ben beden eğitimi öğretmeniyim, beldemizin eğitimle ilgili kaynak bulmadır, kitaptır bunun gibi sorunları gidermek için çalışmalar yapacağız. Bu çalışmalarımızı bütçemiz doğrultusunda yapmaya çalışacağız.
Belediyemizin esnafa borcu yoktur. Ancak devlete olan bazı borçları var. Genelde de belediyelerin bu sorunu var bu belediyede de öyle. Kredi çekilmiş, buda yüzde kırk oranında kaynaklarımızdan kesiliyor.

İnşallah beldemiz için güzel hizmetlerimiz olacak. Amacımız her zaman belde halkımızın sıkıntılarına çözüm bulmak ve gidermek olacak. Ben sizlere de nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum? dedi.

Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Orhan Önder, Genel Yayın Yönetmenimiz Şekip Önder´in yazdığı ?Azimşehir Besni? ve ?Cumhuriyet Öncesi ve Sonrası Besnili Şairler? kitabını Yılmaz´a hediye etti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor