Alparslan Türkeş Anısına Hatıra Ormanı

Besni Ülkü Ocakları tarafından Milliyetçi Hareket Partisi kurucusu merhum Alparslan Türkeş anısına hatıra ormanı oluşturuldu.

GÜNDEM 9.05.2017 09:14:15 0
Alparslan Türkeş Anısına Hatıra Ormanı

Şahin Tepesi Bedirse mevkiinde oluşturulan hatıra ormanının açılışına Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Kaplan, Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Emre Yılan, Adıyaman Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Önat, Besni Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ballı, MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün ve partililer katıldı.

Aşırı yağış nedeniyle Belediye Düğün Salonunda devam eden hatıra ormanı açılış programında konuşan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Besni´de olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Merhum Alparslan Türkeş anısına oluşturulan hatıra ormanı için katkılarından dolayı herkese teşekkür eden Kılavuz şunları söyledi; ?Rahmetli başbuğumuz Alparslan Türkeş beyefendi cenabı Allah´ın Türk milletine bir lütfudur. Sadece Türkiye için değil bütün dünya Türklüğü adına cenabı Allah tarafından gönderilmiş ve Türklüğün ve Türk milletinin güçlü oluşuyla beraber İslam coğrafyasının da mazlumlarında, masumlarında çaresizlerinde güçlü olmasına vesile olmuş çok büyük bir devlet adamıdır. Rahmetli başbuğumuz Alparslan Türkeş beyefendinin bakıldığında ömrü hayatı hem çile, hem cefa, hem de sevdalısı olduğu büyük Türk milletine hizmetle geçmiştir.

Türk milletine yönelen alçakça haince girişimler karşısında Rahmetli başbuğumuz bu hainlere meydan okumuş ve avazının çıktığınca haykırmıştır. Türk milletine sevdamız, muhabbetimiz canımıza da mal olsa, kanımıza da mal olsa asla ve asla geri dönülmeyecektir ifadelerini her ortamda her şart altında da dile getirmiştir ve bakıldığında çok büyük bedeller ödenmiştir? şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından hatıra ormanının oluşturulmasına katkı sağlayan Besni Belediyesi Başkan Vekili İmdat Yıldırım ve Park ve Bahçeler Müdürü Uğur Yardımlı´ya teşekkür plaketi verildikten sonra program sona erdi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor