Alperen Ocakları Tarafından Mekke’nin Fethi ve Günümüz Fatihleri konulu panel düzenlendi

GÜNDEM 3.01.2015 10:12:20 0
Alperen Ocakları Tarafından Mekke’nin Fethi ve Günümüz Fatihleri konulu panel düzenlendi

 

Besni Belediyesi Nikâh salonunda yapılan panele Adıyaman Alperen Ocakları Başkanı Sinan Önder, Eğitimci yazar Abuzer Göçer, Besni Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Unuturum, Ek-Sen Sendikası İl Başkan Yardımcısı İslam Yaşar, Eksen Sendikası Besni İlçe Başkanı İsmail İlhan ve vatandaşlar katıldı.

Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda bir konuşma yapan Besni Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Unuturum yaptığı konuşmada; “Besni Alperen Ocaklarının 2009 yılından bu yana yapmış olduğu belki geleneksel diyemeyeceğim ama inşallah imkânlarımı çerçevesinde milli ve manevi değerlerimizi yaşatmak için belli tarihlerde hazırlamış olduğu bir programında benzerini şuan da yaşıyoruz. Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum, kişi sevdiği ile beraberdir emrine şiar olarak Allah’ın izniyle biz Nizam-ı Âlem ülküsüne gönül vermiş Alperen Ocaklılar, Nizam-ı Âlem ülkücüleri olarak ehli sünnet vel cemaat çizgisinde inandığımız değerler için mücadele vermenin çabasını sarf ediyoruz. İnşallah bu mukaddes davada da Rabbim bizi gerçek manada tıpkı Hz. Hamza gibi, tıpkı Ashap gibi İslam davasına gönül vermiş ve Allah’ın rızasını kazanmak için şehadet şerbetini yudumlayanlardan eylesin. Ciddi manada şehitlik makamına ulaştırsın. Bizim niyetimiz şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun da dediği gibi bu kör dünya bu kadar çok yaşanmaya değer değil. Nefsimizi Allah’ın rızasını kazanmak için verdiğimiz mücadele için kendi ayaklarımızın altında çiğnemenin mücadelsini veriyoruz. Her zaman her yerde belirtiyoruz, bugün burada da belirtmek isterim ki Alperen Ocaklarının neferi olmak ciddi manada 21. Yüzyılda çok zor bir zanaattir. Yıllardan beri ocakçı kadrolarının içerisinde olan biri olarak konuşuyorum. 

Değerli kardeşlerim ilk önce Alperen Ocaklarının amacına değinmek istiyorum. 1992 yılında şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu tarafından kurulmuş olan, bana göre bir çilehane olarak görüyorum Alperen Ocaklarını. Nefsini ayaklarının altında çiğnemeye niyetlenmiş, dünyalık makam ve mevkileri elinin tersiyle itmiş, belki cebindeki son kuruşuna kadar teşkilatına harcamaya niyetlenmiş bir topluluğuz” dedi. 

Daha sonra konuşmacı olarak katılan Eğitimci- Yazar Abuzer Göçer, Mekke’nin Fethi, Resulullahın liderlik vasfı ve adalet anlayışı, Kudüs’ün Fethi ve 31 Aralık Muhsin Yazıcıoğlu’nun doğum günü hakkında konuşmalarını yaptıktan sonra program sona erdi. 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor