Amacımız Besni’ye yeniliği getirmek, ilkleri yapmak...

GÜNDEM 16.11.2013 13:02:04 0
Amacımız Besni’ye yeniliği getirmek, ilkleri yapmak...

 

“Bizim gayemiz bu bölgedeki insanların eşiyle, dostuyla mutlu, bir kahve içeceği, alışveriş yapabileceği mekânlar oluşturmaktır.” diyen Bedir Erdemoğlu, İnşaatın 3 katını işyerlerine ve sosyal alanlara ayırdığını ve Besni’nin 50 yıllık ihtiyacını karşılayacak şekilde yapıldığını söylüyor.

Biz de Bedir Erdemoğlu ile 1 yıl içinde faaliyete geçecek olan Erdemoğlu İş ve Yaşam Merkezinin özellikleri hakkında söyleşi yaptık.

Erdemoğlu Plaza alışveriş ve yaşam merkezi özellikleri nelerdir?

Bedir Erdemoğlu: Besni’de ilk alışveriş ve yaşam merkezini hayata geçiriyoruz. Burası Besni’nin 50 yıllık ihtiyacını karşılayacak şekilde yapılıyor. Erdemoğlu Plaza alışveriş ve yaşam merkezi 3 katı alışveriş ve yaşam merkezleri ile 2 blok halinde ultra lüks 40 daireden oluşuyor. Konumu itibarıyla değerini her zaman koruyacak konutlar ve alışveriş merkezleri inşa ediyoruz.

Erdemoğlu Plaza alışveriş ve yaşam merkezini diğer inşaatlardan ayıran özellikleri nelerdir?

Bedir Erdemoğlu: Erdemoğlu Plaza alışveriş ve yaşam merkezi herkesin gelip hizmet alabileceği bir konumdadır. Yenikent’in merkezinde bulunan İş ve yaşam merkezimiz, Sağlık Ocağı, Cami, Yürüyüş Parkı ve dinlenme parklarına birleşik konumdadır. Sosyal alanlara yakınlığının yanında İş ve yaşam merkezinde vereceğimiz sosyal hizmetler de bir bütün oluşturacak, insanımızın mutlu bir şekilde alışveriş yapıp, sosyal yaşamı bir arada bulabilecektir.

Besni’de böyle bir Sosyal yaşam alanı yapma fikri nereden geldi?

Bedir Erdemoğlu: Besni sevdalısı olduğumuz için memleketimize kendi çapımızda bir hizmet borcumuz olduğunu düşündüğümden bir kısım yatırımlarımızı İlçemize yapmaya karar verdik.

Amacımız Besni’ye yeniliği getirmek, ilkleri yapmak. Memleketimize bir hizmetimiz olsun. Burada Besni halkının sağlıklı ve kaliteli yaşanılabilir konutlara sahip olması, Antep’e, Adıyaman’a, Urfa’ya gitmesine gerek kalmadan alışveriş yapabileceği, hizmet görebileceği bir yaşam alanı yapma amacındayız.

Erdemoğlu Plaza alışveriş ve yaşam merkezi inşaatı devan ediyor. İnşaatın Teknik özellikleri hakkında bilgi verirmisiniz?

Bedir Erdemoğlu: Kullandığımız malzeme Türkiye’de ilklere girecek malzemedir ve TSE standartlarındadır. İnşaatımızın başlangıcında temelini radyal temel yaptık, yani depreme dayanıklı, her türlü şartlarda kendini koruyan demektir. Örneğin, Radyal Temele 18’lik 116 ton demir kullandık. Tünel kalıp, C30 Beton, Asmalon Tavan, Isı Yalıtımlı Perde Duvar yaptık. Ayrıca inşaatımızın kolonlarının genişliği 35 cm.’dir. İnşaatımızın kalitesini Besni halkı her zaman gelip inceleyip görebilir.  İç mimarımız, mimarımız, mühendisimiz, şantiye şefimiz inşaatın her kademesinde her yapılan işi kontrol edip denetliyorlar. Ve aldığımız malzemeleri hep görerek alıyoruz, görmediğimiz malzemeyi alıp inşaatta kullanmıyoruz.

Besni’de insanların dostlarıyla ve ailesiyle gidip oturacağı Sosyal alanlar gerçekten yoktur. Yaptığınız İş ve Yaşam Merkezinde ne tür sosyal alanlar olacak? 

Bedir Erdemoğlu: Evet. Haklısınız. Besni’de insanlarımızın dostlarıyla yada ailesiyle gidip oturacağı Sosyal alanlar yoktur. Bizim gayemiz bu bölgedeki insanların eşiyle, dostuyla mutlu, bir kahve içeceği, alışveriş yapabileceği mekânlar oluşturmaktır. Yaptığımız bu inşaatta altta 3 katını işyerlerine ve sosyal alanlara ayırdık. Bütün Besni’nin sosyal alan ihtiyacını karşılayacak şekilde içinde kafeteryalar, restoranlar, alışveriş merkezleri ve diğer sosyal alanların bulunacağı halkımızın ihtiyacını karşılayacak alışveriş ve yaşam merkezi yapıyoruz. Bir diğer amacımız ise memleketimizde bu sektöre örnek ve daha güzel şeylerin yapılmasına da öncü olmaktır. 

Erdemoğlu Plaza alışveriş ve yaşam merkezinin dışında Besni’de yapacağınız başka projeleriniz varmı?

Bedir Erdemoğlu: Bu Besni’deki ilk inşaatımız. Burada site halinde bir projemiz daha var. Yine Yenikent mevkiinde site halinde, güvenliği, Yeşili, Otoparkı, Kamelyası, mini alışveriş merkezi ve sosyal alanları olan içinde oturan site sakinlerinin ailece aktivitelere katılabileceği ultra lüks akıllı konutlardan oluşan yeni bir yaşam alanının çok yakında başlatacağız. Bu projemiz de 6 bloktan oluşacak.

Bu tür konutları daha önce kuzey Irak’ta da faaliyete geçirdik. Bir ay sonra da Halfeti ilçesinde 10 bloklu bir siteyi Halfeti halkının hizmetine sunacağız.

Erdemoğlu Plaza alışveriş ve yaşam merkezine Besni halkının gösterdiği teveccühe şimdiden teşekkür ederim.

Bedir Erdemoğlu kimdir? Kendinizi tanıtır mısınız?

Bedir Erdemoğlu: 1960 yılında Besni’de doğdum. İlkokulu Atatürk ilkokulundan Ortaokulu Besni Lisesinde okuduktan sonra, iş hayatına atıldım. Ailemle birlikte Besni’de dokumacılık yaptım. Sonra Uşak’a gittik ve Battanıye imalatı yaptım. Ordan Gaziantep’e yerleştim. Dünya lideri Merinos Halının Gaziantep Bölge bölge bayiliğini yaptım. Daha sonra Konya’ya yerleştim. Yine Burada da Erdemoğlu Holding’in Merinos, Dinarsu halı Mobilya İç Anadolu Bölge bayiliğini yaptım. Şu anda inşaat sektöründe faaliyet göstermekteyim.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor