Bugün, 19 Mart 2024 Salı

AN-KA ANALİZ CNR EXPO FUARINDA

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi, CNR EXPO Yeşil Köy Fuar alanı geçtiğimiz hafta, Makina Kimya Fuarı sektörünün öncülerine ev sahipliği yaptı.

FİNANS 3.12.2016 15:06:56 0
AN-KA ANALİZ CNR EXPO FUARINDA

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi, CNR EXPO Yeşil Köy Fuar alanı geçtiğimiz hafta, Makina Kimya Fuarı sektörünün öncülerine ev sahipliği yaptı. En son teknolojik makine, ekipman ve cihazların teşhir ve tanıtımını yapan, AN-KA Analiz Firmasının sahibi Besnili hemşerimiz İbrahim Bağış Başkanlığında tam kadro CNR EXPO 2016 kimya fuarına katıldı. Besnilileri temsilen bizleri gururlandıran 1982´den beri, Makina Kimya sektörünün içinde emin adımlarla  başarı çıtasını yükselten, bayrağını yukarı, her daim yukarıları hedef kılan yurt içinden, özellikle yurt dışından onlarca, ülkeler ile bağlantı kurup, Türkiye İhracatına katkı sunan AN-KA Analiz ve Kalite Kontrol Cihazları Yönetim Kurulu Başkanı Fizik Yüksek Mühendisi İbrahim Bağış, konu ile ilgili Gazetemize açıklamalarda şunları söyledi: ?Gayrettepe´deki ofisimizde birçok çalışanımız ile müşterilerimize  yardımcı oluyoruz. Uluslararası orjinal ve yan sanayi ürünlerinin satışı ve temini hazır duruma getiriliyor. 2. Salon 5 nolu standımızda  ziyaretçiler ürünlerimizin, bizzat kalitesini test ederek, görerek sipariş ve satın alıyorlar. Yabancı misafirlerimizle Yönetim Kurulu üyesi oğlum Emre Bağış iletişim kurarak ilgileniyor. Ayrıca bir bay diğeri bayan iki görevli arkadaşlarımız ve beni de sayar isek ekip anlayışı ile hareket ediyoruz.?

Bir makalede okumuştum, yapılan istatistiksel analizde satıcının güçlü olmasını belirleyen en temel farklılığın kişilik olduğu ortaya çıkmış. Cana yakınlık, girişkenlik, coşku ve tutarlılığın duygusal istikrar ve denge ile birlikte en önemli rollere sahip oldukları belirlenmiş. Başarılı satıcılar daha temkinli yaklaşıma sahip olmalarına rağmen, aynı anda zorluklara ve bilinmeyen durumlara karşı daha açıklar. Müşteri odaklı dengelenen bir yaklaşım, başarı profilinde ön planda olur yazıyordu. Bende Besni deyimi ile satış yapmak kişinin hamurunda mı ? diye soruyorum. ?Siz aradınız sürpriz yaptınız. Fuara ANKA Analiz ve Kalite Kontrol Cihazları A.Ş. olarak bir çok kezdir katılıyoruz, bundan sonra imkanlar dâhilinde katılım sağlamaya devam edeceğiz. Fuar oldukça bereketli, verimli ve hareketli geçiyor. 3 gündür kalabalık, Besnili misafirlerimiz ile görüş alışverişlerimiz oldu, karton el çanta içerisinde ajanda, not defteri ve benzeri hediyelerimizi, sektörün içinden ve dışından ziyaretçilerimize hediye ediyoruz, ben sizin aracılığınız ile tüm ziyaretçilerimize, ilgilerinden ve ilginizden dolayı başta Besni Ekspres Gazetesinin kurucusu, Onursal Başkanı Şekip Bey ve Besni´deki çalışanlarına teşekkür ediyorum? diyerek sözlerini tamamladı.

Biz de Gazete olarak İbrahim Bağış başta olmak üzere, AN-KA Analiz ve Kalite Kontrol Cihazları A.Ş.´ye başarılar diliyoruz.  


Anahtar Kelimeler: ANALİZ EXPO FUARINDA
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER