Anadolu Yakası Adıyamanlılar Derneği kongresini gerçekleştirdi

Geçtiğimiz hafta sonu 2. Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştiren Anadolu Yakası Adıyamanlılar Derneğinde dernek başkanı Sabri Baltacı oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

GÜNDEM 3.01.2020 08:53:50 0
Anadolu Yakası Adıyamanlılar  Derneği kongresini gerçekleştirdi

Dernek binasında yapılan kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Divanın oluşturulmasıyla devam eden kongrede açılış konuşmasını yapan mevcut dernek başkanı Sabri Baltacı; ? Kongrede aday olmayacağımı arkadaşlarla konuştuk istişare ettik ve arkadaşlarım benim tekrar olmamı ve her zaman yanımda olacaklarını beyan etmeleri üzerine, bir şartla kabul ettim. Bu dönem bir arkadaşımıza tüm bilgi ve becerilerimi aktararak yönetimin önünü tıkayan değil açan biri olaraktan görevi bir sonraki dönem devretmek üzere kabul ettim? dedi.
Konuşmanın ardından derneğin mali, faaliyet ve 2020 yılı bütçesi okunarak ibraları yapıldı.
Daha sonra yapılan seçimde mevcut dernek başkanı Sabri Baltacı oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.
Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Baltacı, şuan derneğin 300 üyesi olduğunu, bu sayı daha da çoğaltmaları gerektiğini dile getirerek; ?İçinde bulunduğumuz bina atıl durumda idi. 195.000 TL para harcayarak bu hale getirdik. 185 bin lirasını ödedik, 10 bin TL borcumuz kaldı. Dernek olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz? diye konuştu. Kongrede ayrıca Adıyamanlar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal, Malatyalılar Anadolu Yakası Dernek başkanı, Iğdır Anadolu Yakası Dernek başkanı, Bitlis Anadolu Yakası Dernek Başkanı söz alarak birer selamlama konuşması yaptı. Devamında yönetimdeki değişen üyelere plaket takdimi yapıldıktan sonra dernek tarafından verilen ikramların ardından toplantı sona erdi.
Genel kurula STK başkan ve yöneticileri, Anadolu Yakası siyasi parti temsilcileri, Bürokratlar ve basın mensupları katıldı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor