ANADOLU YAKASI ADIYAMANLILAR DERNEĞİ SALON MESUT’TA 02-02 ADIYAMANLILAR GECESİ DÜZENLENDİ

Anadolu Yakası Adıyamanlılar Derneği geçtiğimiz hafta içi dernek lokalinin altında bulunan İşletmesi Besnili Ses Sanatçımız Mesut Taşdemir’e ait olan salon Messut’ta 02-02 Adıyamanlılar gecesinin üçüncüsünü düzenledi.

GÜNDEM 9.02.2022 10:15:00 0
ANADOLU YAKASI ADIYAMANLILAR DERNEĞİ SALON MESUT’TA 02-02 ADIYAMANLILAR GECESİ DÜZENLENDİ

Derneğin yönetim kurulu üyesi de olan Besnili Ses Sanatçımız Mesut Taşdemir’in sunuculuğunu yaptığı ve sahne alıp sevilen hareketli türkülerini seslendirerek hınca hınç salon Messut’u dolduran Adıyaman, Besni, Kahta, Gerger ve Göbaşılı hemşerilerimizin unutulmaz anların yaşanmasını sağladı.

Gecenin açılış konuşmasında dernek başkanı Sabri Baltacı yaptığı konuşmada “Yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte 02-02 Adıyamanlılar gecesini tertipledik. İki yıldır pandemi nedeni ile gece yapamadık, fakat bundan böyle ömrümüz yeter ve  bu musibet ortadan tamamı ile kalkar ise her yıl geleneksel hale getirerek 2 Şubatı Adıyamanlılar günü olarak tertiplemeyi düşünüyoruz” dedi.

Maddi, manevi destek olan arkadaşlarını kutladığını dile getiren Başkan Sabri Baltacı  konuşmasında şunları belirti: “Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız derneğimizin üyeleri ve hemşelerimiz ile birlikte yaşadığı topluma kardeşçe yaşamak felsefesini hayata geçirmek için elimizden gelen gayreti sarf etmeye devam edeceğiz. Ayrıca istihdamda, sağlıkta, çeşitli sosyal yardımda, gıda gibi, dernek içi üyelerin memnuniyeti, geleneksel kültürü yaşatma ve memleket hasreti gibi bir çok alanda yardımcı olmayı hedefliyoruz. Adıyamanlı olsun, olmasın STK başkan ve yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, bürokratlar, iş İnsanları ve basın mensupları ile birlikte burasını hınca hınç doldurduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

02-02 Gecesine Küçükköy Besnililer yardımlaşma dernek önceki başkanı Bekir Eman, İstanbul Besnililer yardımlaşma dernek başkanı Ahmet Bozmaz, üye Ziya Yüksel,  İSKİ alım önceki şefi Besnili hemşerimiz Seydi Vakkas Payam, Adıyamanlılar Vakfı yöneticileri, Adıyamanlılar federasyonu başkanı Hüseyin Sevinçtekin, Gerger Federasyonu başkanı Av. Ali Acar ve çok sayıda Anadolu yakasındaki il dernek başkanı ve siyasi parti temsilcileri sıra ile  selamlama konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Çiğköfte, ayran ikramı yapıldığı 02-02 Adıyamanlılar gecesine Besnili Ses Sanatçımız Mesut Taşdemir ile birlikte sırasıyla onlarca Adıyamanlı  ses sanatçıları sahne aldılar. 
02-02 Adıyamanlılar gecesi plaket takdimi ve toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 

Numan EKMEKÇİ/İSTANBUL


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor