ANKARA BESNİLİLER DERNEĞİNDE MUSTAFA SAVAŞ DÖNEMİ

Geçtiğimiz hafta sonu olağan genel kurul toplantısını gerçekleştiren Ankara Besnililer Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğinde tek liste halinde yapılan seçimde Mustafa Nevzat Savaş oy birliğiyle başkanlığa seçildi.

GÜNDEM 22.11.2021 17:35:00 0
ANKARA BESNİLİLER DERNEĞİNDE MUSTAFA SAVAŞ DÖNEMİ

Dernek binasında yapılan olağan genel kurul toplantısı saygı duruşu ve istiklal Marşı ile başladı. Divanın oluşturulmasıyla devam eden kongrede Divan Başkanlığına Kerem Durmuş seçildi.
Daha sonra mevcut dernek başkanı İbrahim Bircan açılış konuşmasını yaparak duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Ardından derneği faaliyet ve mali raporları okunarak ibraları yapıldı. Daha sonra seçime geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimde Mustafa Savaş oy birliğiyle derneğin yeni başkanı olurken yönetim kurulu ise Mustafa Mutlu, Uğur Sancarbaba, Mustafa Subaşı, Abdulkadir Soku, Fatma Figen Özbay ve Ergün Kaplan’dan oluştu.
Seçimin ardından dilek ve temenniler bölümünde söz alan divan başkanı Kerem Durmuş, başkan Mustafa Savaş ve yönetimini tebrik ederek başarılar diledi. Daha sonra konuşan başkan Mustafa Savaş ise kongreye katılan herkese teşekkürlerini ileterek; “Derneğimizin çalışmalarında üyelerimizin desteğiyle başarılı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” dedi.  Konuşmaların ardından olağan genel kurul toplantısı sona ererken kongreye çok sayıda Besnili hemşerimiz katıldı.
Mustafa Savaş kimdir?
1960 yılında Besni’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Besni’de tamamlayan Savaş daha sonra Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun oldu. Yurdun çeşitli bölgelerinde öğretmenlik yapan Savaş, son olarak Çankaya İlçesi Kurtuluş ilkokulundan emekli oldu. Evli ve bir çocuk babası olan Mustafa Savaş Ankara’da ikamet etmekte.
 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor