Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Antrenör Serdar Meşen´e önemli görev

Besni´de uzun süredir kick boks, muay thai ve çeşitli spor branşları ile uğraşan Serdar Meşen Adıyaman ve 8 İl´in Profesyonel Boks Federasyonu ve Güneydoğu Anadolu bölge başkanlığına seçildi.

SPOR 3.10.2020 16:17:00 0
Antrenör Serdar Meşen´e önemli görev
2012 Yılında kurulan Profesyonel Boks Federasyonu İl ve ilçe temsilcilerinin belirlenmesinin ardından bölge temsilcileri de belli oldu.
Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Kilis, Batman, Şırnak, Mardin ve Siirt´in kapsadığı Güneydoğu Bölge başkanı Serdar Meşen seçildi. İl temsilciliğine ise Fuat Akbaş seçildi.
Konu il ilgili açıklamalarda bulunan Serdar Meşen şu ifadelere yer verdi;" Ülkemizde faaliyet gösteren Profesyonel Boks Federasyonu PBF Güney Doğu Anadolu Bölge Başkanlığı´nı üstlenmiş bulunmaktayım. Üstlenmiş olduğum bu görevi elimden geldiği kadar hakkıyla yerine getirerek gençliğimize faydalı olmaya çalışacağım. İmkanlar dahilinde sporcu kursları, menajer kursları, hakem kursları, promatör kursları açarak boks sporuna vatandaşlarımızın ve gençlerimizin dikkatini çekmek adına faaliyetlerde bulunacağız. Burada ki en öncelikli amacımız gençlerimize sahip çıkmak onları spora yönlendirmek ve ilçemiz, illerimiz ve ülkemizi başarı ile temsil etmelerini sağlayacak bireyleri yetiştirmek adına bir alt yapı hazırlamak istiyoruz. Yine imkanlarımız dahilinde Federasyonumuz ile birlikte ortak hareket ederek yapılacak olan uluslararası faaliyetleri ilçemizde ve bölgemizde gerçekleştirmek adına da gerekli çalışmalarımızı yapmak istiyoruz" dedi.-

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER