Arıcak; “Davamız hizmet davası Yüreğimizde Şambayat sevdası”

GÜNDEM 5.11.2013 14:36:15 0
Arıcak; “Davamız hizmet davası  Yüreğimizde Şambayat sevdası”

 

Yoğun kalabalık karşısında çok duygulandığını belirten AKP Besni İlçe Başkanı Av. Mustafa Çiğdem yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Ali beyin başvurusunu alacağız bu yoğun katılımınzdan dolayı teşekkür ediyorum. Partimize olan bu teveccühü görünce gururlanmamak, duygulanmamak elde değil. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Besni Merkezde dahil tüm beldelerimizde belediyelerimizi Ak Partili belediyelerle buluşturmaya hizmet kervanına bir belediye daha katmak için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz.”

Mustafa Çiğdem’in konuşmasından sonra söz alan Ali Arıcak ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bu yoğun coşkunun içerisinde sizlerle birlikte bulunmaktan son derece mutlu bir o kadarda gururluyum. Biz bu yola baş koyarken, bu sevdayla beraber şahlanırken başbakanımızın dediği gibi gücümüzü milletten alıyoruz. Ne diyor başbakanımız ‘işimiz hizmet gücümüz millet’

Ben Ankara’dan buralara gelirken sizlerin teveccühü ile geldim. Şambayat’ımıza hizmet etme sevadasına milletvekillerimiz ve siz dostlarımın teveccühü ile karar kıldım. Yaklaşık 13 yıldan beri Ankara bürokrasisinin içerisindeyim, bürokrasi havasını çok teneffüs ettim. Ankara’da birçok sivil toplum kuruluşlarında yönetici olarak görev aldım. Üniversitelerde öğretim üyeleriyle çalıştım.

İşte bu alanlarda kazandığımız tecrübeyi harmanlayıp Şambayat’ımızın hizmetkarı olmaya karar kıldım. Allah’ın izniyle, yüzümüzün akıyla çıkacağımız bu yarışta Şambayatımız görmediği hizmeti ve hizmet anlayışını görecek. Hemşerilerimizin susamış olduğu yatırımları, projeleri, işsizliğe yönelik adımları sizlerle beraber başarmaya geldik.

Davamız hizmet davası. Yüreğimizde Şambayat sevdası. Hepinize saygılarımı sunuyorum.”

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor