Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Arif İşitmen´den esnaflara müjde

Yeni Besni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Arif İşitmen, yaklaşık 2 buçuk yıldır faaliyette olan kooperatifin 7. Gruptan 4. Gruba yükseldiğini belirterek esnaflara yeni müjdeler verdi.

GÜNDEM 11.11.2017 10:33:25 0
Arif İşitmen´den esnaflara müjde

Yeni Besni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Arif İşitmen, yaklaşık 2 buçuk yıldır faaliyette olan kooperatifin 7. Gruptan 4. Gruba yükseldiğini belirterek esnaflara yeni müjdeler verdi.

?Kredi limitimiz 150 bin TL´ye çıktı?

Kooperatifin ilçede ve köylerdeki esnafların ihtiyaçlarını karşılamak için hizmet verdiğini aktaran İşitmen konuyla ilgili şunları kaydetti; ?kurulduğumuz günden bugüne kadar esnaflarımızın daima yanında olup, destek olmaya çalıştık. Yeni bir kooperatif olmanın sıkıntıları içerisinde başladığımız bu yolda gayretli çalışmalarımız ve esnaflarımızın destekleriyle 7. Gruptan 4. Gruba çıkarak yani mevcut olan 75 bin TL limitimizi 150 bin TL´ye çıkartarak esnafımıza daha iyi imkanlar sağlamanın mutluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra ilçemiz sınırları içerisindeki tüm esnaflarımıza 150 bin TL´ye kadar kredi desteği verebileceğiz? diye konuştu.

?Esnaflarımıza sesleniyorum?

Açıklamalarından esnaflara seslenen İşitmen, şöyle devam etti; ?Buradan esnaflarımıza sesleniyorum, esnaf kefalet kooperatiflerinin faiz oranlarını öğrenmeden farklı bir kredi taleplerinde bulunmamalarını öneriyorum. Şuan kullandırdığımız kredilerde hazine destekli faiz oranımız %0,5´tir. Yani bu demektir ki, bankalardan çekeceğiniz kredileri kooperatifimiz aracılığıyla çektiğiniz takdirde ödeyeceğiniz faiz oranı yarı yarıya devlet destekli olarak karşılanmaktadır.

Esnaflarımıza 2. Müjde

İşitmen şöyle devam etti; ?Sayın Başbakanımız 17 Ekim 2017 günü müjdesini verdiği ve 21 Ekim 2017 tarihinde ?TESKOM Genel Başkanının ve Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan´ın da katıldığı toplantıda kooperatif risk gruplarında yeni düzenlemeler olacağını belirtmişlerdi. Bu yeni düzenleme ile en az bir yıllık faaliyetini doldurmuş olan esnaflarımıza Yeni İş Yeri Açma ve Sıfır Km Araç Alana 500 bin TL´ye kadar kredi imkanı sunulmaktadır. Bu krediden faydalanmak ve kredi hakkında bilgi almak isteyen tüm esnaflarımızı kooperatifimize bekler herkese hayırlı kazançlar dilerim? dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Arif İşitmen esnaflara müjde
Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER