MAHER Holding Quick ile Sigorta sektöründe

Farklı sektörlerde yatırımlar yapan MAHER Yatırım Holding, sigorta sektörüne de QUİCK Sigorta ile giriş yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu, farklı alanlarda da yatırımlarının devam ettiğini söyledi.

GÜNDEM 29.09.2017 11:39:14 0
MAHER Holding Quick ile Sigorta sektöründe

Farklı sektörlerde  yatırımlar yapan  MAHER Yatırım Holding, sigorta sektörüne de QUİCK Sigorta ile giriş yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu, farklı alanlarda da yatırımlarının devam ettiğini söyledi.

?Sosyal medya platformu gibi iletişim kuracak?

Sigorta sektörünün yeni oyuncusu Quick Sigorta, sektörle ve tüketicilerle buluştu. Bir MAHER Yatırım Holding A.Ş. yatırımı olan Quick Sigorta, iş yapış modeliyle de merak uyandırıyor. MAHER Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu, tecrübeli bir yönetici ve dinamik, genç bir ekip ile çok iyi bir oluşuma imza attıklarını belirterek, Quick Sigorta´nın,  müşterileri ve toplumla gerçek anlamda etkileşim gerçekleştirecek olan bir sigorta şirketi olacağına dikkat çekti. Erdemoğlu, ?Tüm yatırımlarımızda dikkate aldığımız insana ve ülkeye katkı konusu, burada da yapılanmamıza yön verdi. Quick Sigorta kendi müşterisi olsun olmasın tüm kesimlerle bir sigorta şirketi gibi değil, bir gazete, bir televizyon bir sosyal medya platformu gibi iletişim kuracak? şeklinde konuştu.

?Üzerimize düşen görevi yapıyor, yatırıma devam ediyoruz?

Mayıs 2015 tarihinde kurulan MAHER Yatırım Holding, son iki yıl içinde farklı sektörlerde 200 milyona yakın  yatırım yaptı. Sigorta, enerji, inşaat, gayrimenkul, turizm ve eğitim sektörlerinde yatırımlar gerçekleştiren Mahmut Erdemoğlu, yatırımların devam edeceğini belirterek ?Ülkemizin büyümesi ve gelişmiş toplumlar seviyesine ulaşması için, biz işadamlarına düşen, böylesi dönemlerde görevimizi yerine getirmektir. Yatırımların  tek amacı kar değildir, ülkeye ve insanlarına olan faydasını da düşünmek gerekir? dedi.

Bu yatırımların sadece bir başlangıç olduğunu belirten Mahmut Erdemoğlu, ?Enerji alanında en önemli yeşil enerji olan güneş enerjisi konusunda çalışıyoruz. Sigorta sektöründe Quick Sigorta markası ile yer alacağız. Gayrimenkul konusunda Gaziantep ve bölgesinde yatırımlarımız var. İnşaat, turizm ve eğitim alanında ise devam eden ve önümüzdeki yıllarda büyütmeyi düşündüğümüz faaliyetlerimiz var? ifadelerini kullandı.

Son iki yılda yaşanan bazı gelişmelerin yatırım planlarını değiştirmediğini dile getiren Erdemoğlu, sözlerine şöyle devam etti: ?Yatırım yaptığımız alanlarda yenilikçi yaklaşımlar sergilemeyi amaçlıyoruz. Ancak yeni yatırım alanları ve yeni yaklaşımlar ile ülke ekonomisine katkımız olur. Bu yatırımlar aynı zamanda istihdam anlamına geliyor. Türkiye´nin geleceğine güven anlamına geliyor. Dış ticaret açığını azaltmak için çalışıyoruz. Ülkemizin genç insan kaynağına yeni iş alanları açmak ve onların enerjilerini yaptığımız yatırım ile birleştirmek hem kendi işletmelerimizi hem de ülkemizi ileri taşıyacaktır.?

Quick Sigorta, ilk 3 ayında 350 bin poliçe satmayı başardı

Insurtech yani sigorta teknolojileri alanında faaliyet gösteren yerli bir girişim olan Quick Sigorta, kasko, zorunlu trafik sigortası, konut sigortası, DASK, seyahat sağlık ve ferdi kaza sigortaları konusunda kullanıcılarına hizmet veriyor. Mahmut Erdemoğlu  tarafından 2015 yılında kurulan Quick Sigorta, operasyonlarına 12 Mayıs 2017 tarihinde başladı.

30 kişilik bir ekip tarafından yönetilen Quick Sigorta, birbirleriyle entegre bir şekilde çalışan 3 ana sistem üzerine kurulu. Sigortacılık operasyonlarının yönetildiği Core Sigortacılık Sistemi, son kullanıcının ve acentelerin poliçe düzenleyip satın aldıkları Quick Web Ekranı ve son olarak müşterilerin hasar süreçlerinin yönetildiği Hasar Yönetimi Sistemi.

Hedef 750 bin poliçe

Yaklaşık 3 ay içinde 350 bin poliçe satmayı ve yaklaşık 200 milyon TL sigorta primi üretmeyi başaran Quick Sigorta, 2017 yılının sonunda 750 bin adet poliçe satışı gerçekleştirmeyi ve 450 milyon TL prim üretmeyi hedefliyor.

Kullanıcıların kasko, zorunlu trafik sigortası, konut sigortası, DASK, seyahat sağlık ve ferdi kaza sigortaları için anında teklif almasını sağlayan Quick Web Ekranı sayesinde rakiplerinin önüne geçen Quick Sigorta, kendi sigorta ürünlerini satarak gelir elde ediyor.

Quick yardım ve panik butonu;

Kullanıcı dostu bir internet sitesine sahip olan Quick Sigorta, web sitesinin yanı sıra hem Android hem de iOS platformları için uygulama desteğine de sahip. Mobil uygulama üzerinden ambulans çağırma, yol yardımı, ev yardımı, eczane bulma, acil numaralar ve hasar bildir gibi hizmetler sunan Quick Sigorta, Quick yardım ve panik butonu sayesinde kullanıcılarının imdadına yetişiyor.

Sigortacılık sektöründe bir süre önce başlayan dijital dönüşüme hız ve hareket getirmek amacıyla yola çıkan Quick Sigorta, özellikle sigortacılık işlemlerini hızlı bir şekilde halletmek isteyenler için oldukça başarılı bir alternatif. Dilerseniz Quick Sigorta uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

 

 


Anahtar Kelimeler:

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor