Arslan: ?Bunca FETÖ fedaisi yer yarıldı da dibine mi girdi?

MHP ilçe başkanı Hamdi Arslan Fetullahçı Terör Örgütüyle yeterince mücadele edilmediği belirterek, yetkilileri göreve çağırdı.

SİYASET 27.12.2016 11:41:40 0
Arslan: ?Bunca FETÖ fedaisi  yer yarıldı da dibine mi girdi?

MHP ilçe başkanı Hamdi Arslan Fetullahçı Terör Örgütüyle yeterince mücadele edilmediği belirterek, yetkilileri göreve çağırdı. Yazılı bir basın açıklaması yapan Aslan, ?FETÖ´nün geçmişte ilçemizde bu kadar faaliyeti mevcut olduğu halde birkaç üyelerinin dışında kimseye müdahale edilmemesi Besni MHP İlçe teşkilatı ve Besni halkı olarak hepimizin kafasında soru işaretleri bırakmaktadır.? dedi.

Aslan şöyle devam etti. ?Hayatta her şeyin bir bedeli vardır. Müslüman olmanın, Türk olmanın, dünyaya nizam vermeye çalışarak yaşamanın bir bedeli vardır. Ve yine bu topraklarda yaşamanın büyük bir bedeli vardır? Biz büyük badireler atlatmış bir milletiz, bu yüzden vahamete kapılmamalıyız. İstanbul´daki, Kayseri´deki patlamalarda ve TSK tarafından sürdürülen Fırat Kalkanı operasyonunda El Bab´ ta şehit düşen 14 yiğidimize ve bütün şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyor aziz milletimize sabırlar niyaz ediyorum. Düşman, düşmanlığını yapacaktır bize düşen tek vücut olup dik durmaktır, metanetli olmaktır, şanlı tarihimize bakıp nelere göğüs gerdiğimizi hatırlamaktır. Başta ülküdaşlarım olmak üzere bütün halkımızı sükûnete davet ediyorum. Ülkede güvensiz ve huzursuz bir ortam çıkarmak isteyenlerin oyununa gelmeyelim, algı operasyonlarına karşı dikkatli olalım provokasyonlara dahil olmayalım. Devletimiz terörle kararlı bir şekilde mücadeleye devam etmektedir devletimizin yanında yer alalım. Fakat bugün ilçemizde hain FETÖ´yle mücadelede büyük aksaklıklar ve eksiklikler vardır. Oysa ilçemizde devlet kurumunda olsun, esnafında olsun bir çok FETÖ üyesi görevlerini sürdürmektedir. FETÖ´nün geçmişte ilçemizde bu kadar faaliyeti mevcut olduğu halde birkaç üyelerinin dışında kimseye müdahale edilmemesi Besni MHP İlçe teşkilatı ve Besni halkı olarak hepimizin kafasında soru işaretleri bırakmaktadır. İstihbarat birimleri FETÖ üyelerini genel bir soruşturma ve incelemeye tabii tutarken doğal olarak Besni´ deki belli mercilerden bilgi toplamaktadır. Bildiğiniz gibi dışardan gelen bir müfettiş, bilirkişi veyahut istihbarat görevlisi bir soruşturma gerçekleştirdiğinde buradaki makamlara danışmaktadır. Peki kimdir bu fikrine başvurulan kişi veya kişiler? Son yıllarda Besni´nin kaderi hakkında birbirleriyle çekiştikleri için kötü karar veren muz başkanlığı, armut ailesi ve erik sendikasıdır doğal olarak. Atama, tayin ve görev değişikliği bu üç meyvenin iki dudağı arasında kalmış durumdadır. Bu meyveler kısa vadeli şahsi çıkarları için yanlarındaki hain FETÖ üyeleri hakkında olumlu rapor vermektedir, bu sayede bu hainler görevlerine devam etmektedir. Bu memlekette yıllarca FETÖ´ye yardım ve yataklık yapan onca hain varken bunlar mücadele kapsamında bu üç meyvenin yüzünden teğet geçilmiştir. Kamuoyunun vicdanına sesleniyorum bunca FÖTE fedaisi yer yarıldı da yerin dibine mi girdi? Biz halk olarak bunların kimler olduğunu bildiğimiz halde, istihbaratın bilmemesi mümkün değildir. Buradan gerekli makamlara sesleniyorum, istihbarat teşkilatının yanlış yönlendirilmesinden, adam kayırmaktan vazgeçilmelidir. Suçluyu saklayandan da işlenen suça ortaktır. FETÖ´nün tüm üyeleri göz önündedir yetkililerin bu konuya derhal el atması gerekmektedir.?


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor