AŞAĞI ÇÖPLÜ KÖYÜ DERNEĞİNDEN KAYMAKAM HULUSİ ŞAHİN´E ZİYARET

Besni Aşağı Çöplü Köyü Yardımlaşma Derneği, Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin´i makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 10.02.2017 11:44:45 0
AŞAĞI ÇÖPLÜ KÖYÜ DERNEĞİNDEN   KAYMAKAM HULUSİ ŞAHİN´E ZİYARET

2006-2010 yıllarında Besni Kaymakamlığı görevinde bulunan Hulusi Şahin, İstanbul Esenlere atanmıştı. Besnililerin hayırlı olsun ziyaretleri sırası ile Besni Ekspres Gazetesi, İstanbul Esenler Besnililer Derneği, Merkezi Mecidiyeköy´deki Besni Eğitim Vakfı, Küçükköy Besnlililer Derneği ve hafta başında, İstanbul Güngören´deki Besni Aşağı Çöplü Köyü Yardımlaşma Derneği oldu.

Başkan Mustafa Sağlık, Başkan Yardımcısı Vakkas Karakuş, Bayram Alptekin ve Cebrail  ile birlikte  yapılan ziyarette, tanışmadan sonra, Besni Aşağı Çöplü Köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Sağlık hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Dernek hakkında bilgiler verirken şöyle devam etti.

?Dernek binasının mülkiyetini aldıklarını bu bağlamda hiç kimseden nakdi yardımda talebinde bulunmadıklarını, Üyelerimizden imece usulü ile para topladık? diyen, Başkan Mustafa Sağlık şöyle devam etti. ?Güngören´de Dernek lokali olarak faaliyetteyiz. Derneğimiz Besni´nin ilk ve tek köy derneğidir her yaz köyümüzde festival yapıyoruz, Ses Sanatçısı Latif Doğan gelerek sahne alıyor. MERİNOS´dan İbrahim Erdemoğlu´ndan Allah razı olsun. Çatalca´da 12 yıllığına piknik alanı kiralamıştı tüm Besnililer gibi bizde, Derneğimiz adına katılıyoruz. Erdemoğlu ailesi sağ olsunlar geçtiğimiz yıl tüm otobüs parasını da ödedi. Besni´ye yaptıkları eserler ile İnsanımızın takdirini kazanıyorlar, İbrahim bey ?Besni İl olmaması için engeli ne? diye soruyor. Besni için daha ne yapsınlar diyerek sözlerini tamamladı.

Sehpadaki Besni Üzümünü, Cevizli sucuğunu ve mıska kırmasını sorduk. Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin´de ?Bunları sizlerden önce ziyaretimize gelen Besnililer getirmişlerdi, bizde herkes yesin, tatsın ve Besni ürünlerini tanısınlar diye teşhir etmiş oluyoruz? diyerek sözü ziyarete getirerek bu önemli ziyaretten duyduğu memnuniyeti bildirerek ?Benim için Besnililerin ayrı önemi var. Numan kardeşimiz tüm ziyaretlerde burada, Besni ile ilgili hep ayrı anılarımızı paylaşıyoruz, fakat Erdemoğlu ailesi hep anılarımızda Allah onlardan razı olsun.?

Besni´de görevde olduğu dönemi hatırlatan Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin ?Sadık Paccı Çat Camii şadırvanını yaptırmış devamında yine Besni´ye bir eser bırakmak istiyor fakat, zor ikna olduğunu da dile getirdiler, ben zoru kolaylaştıralım dedim, kendisi ile görüştüm, Ana okul yapacağız yardımcı olurmusunuz diye sordum, cevabını almadan okulun adı Sadık Paccı Ana okulu olacak dedim, Endüstri meslek lisesinin yanında birlikte gittik yerini gösterdim çok hoşuna gitti. Adıyaman´da Vali beyin huzurunda protokol imzaladık, inşaatı başladık ve kısa sürede bitirdik. Besni Devlet Hastanesi odalarını da bu yöntemle iç dizaynını gerçekleştirmiştik, Besnili hayırseverlerin isimlerini oda kapı üstlerine tek tek yazdırdık, bu bağlamda isimlerini hatırlayamadığım Besnili hayırseverlere teşekkür ediyorum sağ olsunlar? diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyaret Kaymakamlık makamında  toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.  


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor