AŞAĞI ÇÖPLÜLÜLER DERNEĞİNDEN PROTOKOLE KAHVALTI

İstanbul Güngören´de faaliyetlerini yürüten, Besni´nin ilk ve tek köy derneği olan, Besni aşağı çöplü köyü yardımlaşma derneği geçtiğimiz hafta sonu dernek lokalinde Besni protokolüne kahvaltı verdi

GÜNDEM 20.12.2021 14:11:00 0
AŞAĞI ÇÖPLÜLÜLER DERNEĞİNDEN PROTOKOLE KAHVALTI

Adıyaman tanıtım günleri için İstanbul’da bulunan protokole ev sahipliği yapan, Besni Aşağı Çöplü Köyü Yardımlaşma Derneğinin yeni başkanı  Mustafa Kara ve Yönetim Kurulu üyeleri ile önceki başkan Vakkas Karakuş’un da hazır bulunduğu kahvaltıda protokol ile dernek yönetimi bilgi alışverişinde bulundu.

Kahvaltı etkinliğinde konuşan dernek başkanı Mustafa Kara, protokol üyelerinin derneğe ziyaretlerinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek dernek olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kahvaltı etkinliği için dernek başkanı Mustafa Kara ve yönetimine teşekkürlerini ileten Besni Kaymakamı Nazlı Demir ise, Besni’de yapılan çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Özellikle Besni OSB’deki altyapı çalışmalarının tamamlandığını dile getiren Demir, İstanbul’daki Besnili işadamlarının Besni’ye sağlayacakları istihdam olanakları için her türlü olanakların sağlanacağını belirtti.

Belediye Başkanı E. Mehmet Emre ise Belediye olarak ne gerekiyor ise yapmaya hazır olduklarını söyledi. Kahvaltıda ayrıca Kaymakam Demir tarafından dernek başkanı Mustafa Kara'ya plaket verildi.

Kahvaltı toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor