Atatürk Caddesinde Çalışmalar Başladı

Belpınar Mevkiinden Yeni Hastaneye kadar olan Atatürk Caddesinde Besni Belediyesinin Karayollarıyla birlikte yapacağı asfalt çalışmaları kurban kesilerek başladı. Kız Meslek Lisesi önünde kilit taşlarını sökülmesine başlandı. Çalışmaların yıl sonuna kadar

GÜNDEM 17.04.2018 14:12:41 0
Atatürk Caddesinde Çalışmalar Başladı

4 km sıcak asfalt olacak

Daha önce Orta refüjlerin sökülmesi ve ağaçların transferi ile başlayan çalışmalarda Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, yaklaşık 4 kilometrelik yolun sıfır asfalt olacağını ifade etmişti. Asfalt çalışmaları dün itibariyle kurban kesilerek başladı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İbrahim Öztürk; ?Atatürk Caddesinin sıcak asfalt olması yönündeki projenin çalışmalarını yaklaşık bir buçuk yıldır fiili anlamda tamamladı.

Şuanda müteahhit firmamızla birlikte belediyemiz işbirliği içerisinde eski hastanemizin altından başlayan sapaktan itibaren ana caddemizin asfalt yapımına yönelik çalışmaları başlatmış bulunmaktayız.

?Çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlayıp Besni halkına sunacağız?

Burada toplam 7+7 şeklinde bir yol var. Kısmen orta refüj var ve yol yapıldıktan sonra da kaldırım ile yüzey taşlarını kaldırmak suretiyle tamamen yenileyerek onları da bazalt taşı yaparak inşallah şehrimizde yeni bir heyecanı güzel bir çalışmayı memleketimiz adına ortaya koymuş olacağız. Çalışmaları aşama aşama devam ettireceğiz, çünkü şehir akışının da sağlanması gerekiyor. Bu bakımdan bu yapılan çalışma süresince vatandaşlarımızı rahatsız ettiğimiz durumlar mutlaka olacak ama bildiğimiz şu ki her sıkıntının sonunda inşallah bir nimeti olacak. Bu çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlayarak Besni halkına sunmuş olacağız.

Çalışmalar bu yıl içinde tamamlanacak

Bu çalışmanın yapılmasında TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın Bey, Ulaştırma Bakanımız Ahmet Aslan Bey ve Karayolları Genel Müdürümüz ile Bölge Müdürlüğümüzün bizlere büyük katkısı oldu, onlara da teşekkür ediyoruz.

İnşallah bu çalışmayla Hıra´nın Mezarı diye tabi ettiğimiz rampadan itibaren eski hastanemizin, otogar kavşağımızın ve İmam Hatip Lisesine dönen sapağa kadar asfalt çalışmasını bu yıl içinde tamamlayacağız. Yaklaşık 4 buçuk kilometreye yakın bir çalışmayı, kaldırımları, yolu ve çöp kutularının nereye konulacağına kadar yapılan planlamayla bulvarı ve ana caddemizi modern bir görünüme hep beraber kovuşturmuş olacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Bu çalışmanın yapıldığı süre içerisinde verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı kıymetli Besni halkından özür diliyoruz? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor