Avan; “Gazeteci toplumun gözü kulağıdır”

GÜNDEM 15.01.2014 16:13:07 0
Avan; “Gazeteci toplumun gözü kulağıdır”

Besni Emniyet Müdürü Cemal Avan, Emniyet Müdür Yardımcısı Komiser Fahri Ünal, Şehit Bekir Matrak Polis Merkez Amiri Tolga Doğan, Toplum Destekli Polis Memurları Yasin Kaytancı ve Coşkun Uysal Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Şekip Önder ve çalışanların 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak çiçek takdim ettiler.

Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, “Bugün gazetecilerin bir düşünce çalışanı olarak haklarını düzenleyen 212 sayılı yasanın kabulünün yıl dönümüdür. Günümüzün en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik insanlara bilgi akışını sağlayan, devlet ile millet arasında köprü vazifesi gören çok önemli bir misyonu üstlenmektedir, yani toplumun gözü kulağıdır. Yaşadığımız yerde de devletin çalışmasını halka ulaştırarak bir tür denetim mekanizması sağlayan, şehrin kültürel, ekonomik ve sosyal değerlerini anlatan bir araçtır. Bu bilgi akışını bizlere ulaştırırken mürekkep kokusunda, sokakta, savaş alanında zor şartlar altında çalışan gazete çalışanlarının gününü kutluyorum.” Dedi.

Bizde Besni Ekspres gazetesi olarak, bu anlamlı günde bizleri onurlandıran Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan ve personeline ayrıca Besni İlçe Jandarma Komutanlığı personeline teşekkür ederiz.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor