AVUKAT SAHİDE DURAN BESNİ’DE HUKUK BÜROSU AÇTI

Avukat Sahide Duran Besni’de hukuk bürosunu açarak vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

GÜNDEM 22.11.2022 15:18:00 0
AVUKAT SAHİDE DURAN BESNİ’DE HUKUK BÜROSU AÇTI

Atatürk Caddesi Kiya Plaza iş merkezinde hukuk bürosunu açan Avukat Sahide Duran, başarılı eğitim ve staj döneminin ardından Besnililere hizmet vermekten mutluluk duyduğunu dile getirdi. Her türlü hukuki konularda vatandaşların yanında olduğunu ifade eden Avukat Sahide Duran, yeni hukuk bürosuyla ilgili gazetemize konuştu.

Avukat Duran konuyla ilgili; “1998 yılında Besni’ye bağlı Sayören köyünde doğdum. İlk ve orta öğretimimi İznikan (Topkapı)'da, Liseyi ise Besni İmam Hatip lisesinde tamamladıktan sonra Lefke Avrupa Üniversitesi Hukuk fakültesini kazandım. Buradan mezun olduktan sonra Seçilmiş ve Bilen Avukatlık Bürosunda Ceza, İş, Kamulaştırma ve birçok alanda uzmanlaşmış olan Av. M. Aydın Bilen'in yanında staj eğitimimi tamamladım.

Memleketim olan Besni’de vatandaşlarımıza her türlü hukuki konuda yardımcı olabilmek adına hukuk büromu açarak hizmet vermeye başladım. Staj sürecimde beni avukatlığa hazırlayan değerli üstatlarım Av. M. Aydın Bilen'e, Av. Fadıl Demirhan Seçilmiş'e ve kıymetli meslektaşım Av. Fatma Büşra Kılınç'a teşekkürlerimi sunarım” dedi.


Anahtar Kelimeler: AVUKAT SAHİDE DURAN BESNİ’ HUKUK BÜROSU

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor