AVUKAT SENA YIĞILI BESNİ’DE HUKUK BÜROSU AÇTI

Besnili hayırsever hemşerimiz merhum Yılmaz Yığılı’nın torunu Avukat Zeynep Sena Yığılı Besni’de hukuk bürosunu açarak vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

GÜNDEM 8.10.2021 12:34:00 0
AVUKAT SENA YIĞILI BESNİ’DE HUKUK BÜROSU AÇTI

Atatürk Caddesi Kiya Plaza iş merkezinde yapılan hukuk bürosunun açılışına Adıyaman Baro Başkanı Bilal Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, avukatlar ve esnaflar katıldı.

Açılışta konuşan Baro Başkanı Doğan; “Öncelikle çok güzide bir meslektaşımız aramıza katıldı. Bu özel gününde, hukuk ve danışmanlık bürosunun açılışında Adıyaman Barosu olarak yanında olmak bizim için de çok değerli. Biz meslektaşımızın meslek hayatında da başarılı olacağına yürekten inanıyoruz. Allah hayırlı ve uğurlu etsin. Kendisini yetiştiren ailesine de ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Memleketi olan Besni’ye hizmet etmekten mutluluk duyduğu ifade eden Avukat Sena Yığılı ise; “Besni’de memleketimizde hemşerilerimize her türlü hukuk ve danışmanlık hizmetini mesleğin gerektirdiği özveri ve disiplin ile yapacağımı bilmenizi isterim. Öncelikle başta ailem olmak üzere bu kutsal mesleğe adım atmamda her daim yanımda olan değerli aile büyüğümüz dedem merhum hayırsever iş insanı Yılmaz Yığılı’ya şükranlarımı sunarım.

İlk ve orta öğrenimimi Besni Şehit Bekir Oruçtutan Ortaokulunda tamamlamış bulunmaktayım. Daha sonra Besni Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesinde derece ile mezun olduktan sonra Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesinde lisans eğitimi tamamladım. Avukatlık stajı da dahil olmak üzere alanında prestijli hukuk bürolarında mesleğimi icra ederek gerekli donanım ve deneyimi kazanmış bulunmaktayım. Bu anlamda memleketimizde en üstün hizmeti verebilmek adına Yığılı Hukuk ve Danışmanlık büromuzu açmış bulunmaktayız. Büromuzun açılışına katılarak bizleri onurlandıran herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: AVUKAT YIĞILI BESNİ’ HUKUK BÜROSU

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor