AYAD´da 02-02 Adıyamanlılar Gecesi

Anadolu Yakası Adıyamanlılar Derneğinde, geçtiğimiz hafta sonu dernek lokalinde 02-02 Adıyamanlılar gecesi düzenlendi.

GÜNDEM 14.02.2020 13:55:21 0
AYAD´da 02-02 Adıyamanlılar Gecesi

Dernek lokalinde düzenlenen geceye Adıyamanlılar vakfı yöneticileri, Malatya, Iğdır, Bitlis ve çok sayıda Anadolu yakasındaki il dernek başkanı ve Anadolu yakası siyasi parti temsilcileri, Adıyamanlı ses sanatçıları, STK temsilcileri, Siyasi Parti Başkanları, Adıyaman, Besni ve Göbaşılı vatandaşlar katıldı.
Besnili Ses Sanatçısı Mesut Taşdemir´in sunuculuğunu, yaptığı gecede ayrıca sahnede seslendirdiği türkülerle de katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Sabri Baltacı dernek olarak 02-02 Adıyamanlılar gecesini tertiplediklerini ve geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini söyledi.2 Şubat´ı Adıyamanlılar günü olarak kalıcı hale getirmek istediklerini ifade eden Baltacı, geceye maddi ve manevi destek veren herkese teşekkürlerini iletti.
Başkan Sabri Baltacı konuşmasının devamında derneğin 300 kişiyi aşan üyesi olduğunu ve bu sayı daha da artırmak için katılımcıları üye olmaya davet etti. Daha sonra 02-02 Gecesine katılan Adıyamanlılar Vakfı yöneticileri, Malatya, Iğdır, Bitlis ve çok sayıda Anadolu yakasındaki il dernek başkanı ve Anadolu yakası siyasi parti başkanları birer selamlama konuşması yaptı.
Gece Adıyamanlı ses sanatçılarının sahne alması ve ikramların ardından sona erdi.


Anahtar Kelimeler: AYAD Adıyamanlılar Gecesi

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor