AYAD’da şarkılı türkülü unutulmaz gece

İstanbul’da faaliyet gösteren Anadolu Yakası Adıyamanlılar Derneği, geçtiğimiz hafta sonu dernek lokalinde gece düzenledi.

GÜNDEM 29.11.2022 10:53:00 0
AYAD’da şarkılı türkülü unutulmaz gece

Besnili Ses Sanatçı hemşerimiz Mesut Taşdemir’in sunuculuk yaptığı ve sahne alıp, sevilen, hareketli türkülerini seslendirdiği gecede katılımcılar unutulmaz bir gece yaşadı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan dernek başkanı Medet Öcal kendisi ve yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte bu  geceyi tertiplediklerini, bundan sonrada her ayın ilk Cumartesi gecesini geleneksel hale getirerek  devam etmeyi düşündüklerini dile getirdi. Başkan ayrıca geceye maddi, manevi destek olan teşekkürlerini ileterek; “Adıyamanlı olsun, olmasın STK başkan ve yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, Bürokratlar, İş İnsanları ve Basın Mensupları ile birlikte burada olduğunuz için hepinize ayrı, ayrı teşekkür ediyorum, ayaklarınıza sağlık” dedi.

Önceki Başkan Sabri Baltacı ise; “Ben ve mevcut başkan yönetim kurulu arkadaşlar derneğimiz için bir çok alanda yardımcı olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Halayların çekildiği gecede katılımcılar gönüllerince eğlenirken Besnili Ses Sanatçı hemşerimiz Mesut Taşdemir ile birlikte  Adıyamanlı  ses sanatçıları da sahne alarak katılımcılara eşsiz bir gece yaşattı. Büyük ilgi gören etkinlikle yöresel yemek ikramı da yapılırken, katılımcılar ise böyle bir gece de bulunmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.


Anahtar Kelimeler: şarkılı türkülü unutulmaz

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor