Aytekin BEV’in Adana Ziyaretini değerlendirdi

GÜNDEM 10.01.2015 13:05:59 0
Aytekin BEV’in Adana  Ziyaretini değerlendirdi

 Gazetemize bir açıklama yapan ve ziyaretin çok olumlu geçtiğini ifade eden Aytekin toplantıda alınan tavsiye kararlarının da şöyle sıraladı.

“Adana Dernek binamızda, Besni Belediye Başkanımız Sayın İbrahim ÖZTÜRK, belediye meclis üyeleri ve BESNİ Eğitim Vakfı (BEV) Başkanı Sayın Hasan DOĞAN ve vakıf yöneticileri, Adana’ daki Besnililer ile dernek üyelerimizin katılımı ile yapılan tanışma ve istişare toplantısında alınmış olan tavsiye kararları aşağıdadır.

-Eğitim bayramında dolmuşların ücretsiz olup, ring yapması açılış alanlarına taşınması

-BEV tanıtım broşürünün su faturalarıyla birlikte tüm ev ve esnafa dağıtılması 

-Halk ile entegrasyon sağlayacak projeler geliştirilmesi ve desteklenmesi

-Besni Belediyesi’ nde Besni Dernekleri ve BEV koordinasyon halkla ilişkiler ofisi oluşturulması

-Her esnafın bir öğrenci okutması ile ilgili esnaf ziyaretleri yapılması 

Yukarıdaki konularla ilgili olarak Besni Belediye Başkanımız Sayın İbrahim ÖZTÜRK bizzat takipçisi olacağının altını çizmiştir. Bu sebeple özverili tutumundan dolayı kendisine minnetlerimizi sunuyoruz.

Adana Besnililer Derneği Başkanı Av. Ahmet Neşet Aytekin’in evsahipliğindeki toplantıya; Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, BEV Başkanı Hasan Doğan, Besni Belediye Meclis üyeleri Kadir Okutan, A.Erol Özbay, Besnili hemşerilerimiz, Osman Aslanbay, S. Yiğitcan Özbay, Ercan Taş, Hüseyin Bali, Mustafa Kıral, Serdar Fidan, Ali Aslanbay, Mehmet Aytekin, Mehmet Abuş, İbrahim Öztürk, Fahrettin Emre, Mehmet Çağlar, Abdullah Fidan, İsmet Aytekin, Erdal Teknikel, Ali Balta, Mustafa Buğrul, Özcan Yücelt, Mustafa Fidan, Abidin Özbay, Mehmet Doğru, Şaban Çağıran, Mehmet Olaş, Hasan Soylu ve Mustafa Erçakallı katıldı. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor