Ayverdiata; ?Muhsin Başkanımızı saygıyla anıyoruz?

Besni Alperen Ocakları Başkanı Dursun Ayverdiata, Büyük Birlik Partisi merhum Genel Başkanı Muhsin Yazcıoğlu´nun vefatının 11. Yılı dolayısıyla açıklama yaptı. Ayverdiata, her yıl okutulan mevlit programının da koronavirüs nedeniyle ertelendiğini söyledi.

GÜNDEM 25.03.2020 10:31:39 0
Ayverdiata; ?Muhsin Başkanımızı saygıyla anıyoruz?

Besni Alperen Ocakları Başkanı Dursun Ayverdiata açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ?Şahadetinin 11. sene-i devriyesinde Cennet Mekan Muhsin Başkanımızı ve beraberinde Rahmet-i Rahman´a kavuşmuş dava arkadaşlarımızı, saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz.

O inandığı hak dava uğruna, nice kavgalar veren, zindanlarda nice işkencelere katlanan, Peygamber´in emrettiği kıyamı gösteren, o zulüm Azrail olsa hep Hakkı tutacağım, Mukaddes davalarda ölüm bile güzeldir diyen gönül insanı. Vatanın birlik ve beraberliği ve milletin selameti için, saatlerce kafa yoran ve gerektiğinde masaya yumruğunu vuran, cesaret ve haya sahibi. Anadolu´nun Yiğit delikanlısı. Sadece Türkiye için değil. Türk ve İslam coğrafyasının derdiyle hem dert olan, ümmetin sıkıntıları için kendisini tüketen bir dava adamı. Hak dava uğruna yılmadan mücadele ederken, kahpe bir oyun ve suikastla şehit edilen, Anadolu gençliğinin İslam ile yoğrulmuş, delikanlı ruhunun remz şahsiyeti, şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu´unu ve beraberinde rahmet-i rahmana kavuşmuş ülküdaşlarımızı, rahmet, minnet, özlem ve saygıyla yad ediyoruz.

Bu vesile ile her yıl Muhsin Yazıcıoğlu ve şehitlerimiz için okuttuğumuz mevlidi şerif programı ülkece milli seferberlik seviyesinde olan koronavirüs salgını nedeniyle devletimizin ve Diyanet İşleri Başkanlığımızın aldığı tedbirler kapsamında, uygun bir tarih ve zamana aldık? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor