BAĞIŞ; ?EĞİTİM BAYRAMINI HEP BİRLİKTE VE COŞKUYLA KUTLAYALIM?

Dünyanın ilk ve tek eğitim bayramı olma özelliği taşıyan Besni Eğitim Bayramı´nın 21.´si 27-28 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Eğitim bayramına herkesi davet eden Besni Eğitim Vakfı Başkanı İbrahim Bağış; ?Eğitim bayramını hep birlikte ve coşkuyla kut

GÜNDEM 20.09.2019 09:00:41 0
BAĞIŞ; ?EĞİTİM BAYRAMINI HEP BİRLİKTE VE COŞKUYLA KUTLAYALIM?

?Coşkulu geçeceğine inanıyoruz?
Besni Eğitim Bayramının iki günlük programının çok yoğun ve coşkulu geçeceğine inandığını ifade eden Besni Eğitim Vakfı Başkanı İbrahim Bağış, bayramın birbirinden kıymetli konukları ağırlayacağını, tüm Besnililerle birlikte bayramı coşku içinde kutlayacaklarını ve herkesin bu güzide bayrama davetli olduğunu belirtti.

Besnililer konserlerle coşacak
Konu hakkında açıklamalarda bulunan BEV Başkanı Bağış; ?Besni Belediyesi, Besni Kaymakamlığı ve Besni Eğitim Vakfıyla birlikte hazırlanan ve kutlanan eğitim bayramına değerli konuşmacıların yanında, iki gün boyunca Besni Stadyumunda, Besni´mizin gurur kaynağı Sanatçı Latif Doğan ve Tuncay Okutan´ın yanında, Kahtalı Miçey, Rojin, Yerel Sanatçılardan Kenan Kızıldağ, Murat Esen, İsmet Yalçın´ın renk katarken, ayrıca Urfa Sıra Gecesi ekibi de yer alacak.

Bilgilendirici paneller olacak
Besni Ortaokulu ve Besni Lisesi mezunlarının pilav gününün de adeta kurumsal olarak yer aldığı Besni Eğitim Bayramı, Devlet Eski Bakanı Zeki Sezer, ADD Genel Başkanı Hüseyin Emre Akışık, Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haydar Bağış, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Levent Arslan, Sanayici-İş Adamı Bekir Güneşhan ve Gazeteci Yazar Sunay Akın panelleriyle devam edecek.
Bayram programına, Selvi Öcal´ın organizasyonunda Fotoğraf ve Resim Sergisi, Besni ürünlerinin tanıtımı, Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi/Tesisat Atölye açılışı dahil olacak.
Bayram hazırlıklarında emeği geçen, paydaş olarak Besni Belediyesi ve Besni Kaymakamlığı yanında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Mehmet Turgut bey´e, Ziraat Odası Başkanlığına, diğer tüm Sivil toplum örgütlerine, Latif Doğan ve Tuncay Okutan başta olmak üzere tüm sanatçı dostlarımıza, Besni Eğitim Vakfı Üyelerine, Besni Pilav Günü organizasyonuna emek veren ve dahil olan tüm kardeşlerimiz ile birlikte tüm Besni halkına teşekkür ederim? dedi.
? B.E.HABER MEREKZİ


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor