Bahçelievler Besnililer Derneğinde İftar

GÜNDEM 16.07.2014 13:04:22 0
Bahçelievler Besnililer Derneğinde İftar

Onlarca Dernek Başkanları, Bev Önceki Başkanları ve mevcut yönetimi, İş Dünyası, Siyaset, Bürokrat, Basın Mensupları, Gazetemiz köşe yazarlarından Hasan Emre ile birlikte dernek lokalini hınca hınç dolduran Besnili hemşehrilerimiz, Ezan okununca etli pirinç pilavı, Balcan eşkilisi, salata ve baklavadan oluşan iftar menüsü ile Bismillah diyerek oruçlarını açtılar.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız, Bahçelievler Besnililer Derneği başkanı Sermet Şüküroğlu “Yönetim kurulu üyelerimiz olan arkadaşlarımızla bu iftarın filansmanını karşıladık, sağ olsun  bu fikri Mehmet Balta düşündü ben kendisine, Ali Kaban'a, Fikret Kalmaz'a kısacası tüm yönetimime, Besni Ekspres Gazetesi temsilcisi olarak size, diğer basın temsilcilerine, tesadüfende olsa iftarımıza Besniden gelen Hasan Emre, Bev yeni eş başkanı Ali Balta’nın kayınbabası Mehmet Yurmutepe abimize sizin tespitlerinize göre sayıları 100'ü aşkın Besnili hemşehrilerimize çok çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız, iyiki geldiniz diyorum, ufak tefek kusurumuz oldu ise de özür diliyoruz.

Gazeteniz aracılığı ile bir hatırlatma yapayım BEV'den açıklama geldi, merhum Zübeyir Özbay için yine derneğimizde 24.07.2014 perşembe İftar olacak müsait olan hemşehrilerimizi bekleriz. Besni Eğitim Vakfından da konu ile ilgili Besnililere zaten posta güvercini kanalı ile mesajlarda atıldı. Şüküroğlu bana bu fırsatı verdiğiniz için size ve Besni deki görünmez kahramanlarınıza teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. İstanbul’da bir çok semtlerden gelen Besnili hemşehrilerimiz, dernek lokalinin teras katında, İftardan sonra teravih vaktine kadar hasbihal ettiler hasret giderdiler.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor