Bakan Özhaseki; ?Adıyaman Bizim Gözbebeğimiz Olan Şehirlerden Biri?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, bir dizi ziyaret için Adıyaman´a geldi. Çeşitli açılış ve temel atma törenlerine katılan Bakan Özhaseki ??Adıyaman Bizim Gözbebeğimiz Olan Şehirlerden Biri? dedi.

GÜNDEM 6.03.2018 09:19:33 0
Bakan Özhaseki; ?Adıyaman Bizim Gözbebeğimiz Olan Şehirlerden Biri?

Çeşitli açılış ve temel atma törenine katılmak üzere Adıyaman´a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´yi Havaalanında, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Milletvekilleri Adnan Boynukara, Salih Fırat, Halil Fırat, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, STK temsilcileri ile vatandaşlar karşıladı.

Hava alanından Kahta ilçesine geçen Bakan Özhaseki, burada İLBANK A.Ş. Yatırımları Toplu Açılış ve Temel Atma törenine katıldı.

Açılışta konuşan Bakan Özhaseki, Afrin´de şehit olan askerleri rahmet anarak, "Çatışmada şehit düşen yavrularımıza, kahramanlarımıza, evlatlarımıza Rabbimden rahmet diliyorum. İnanıyorum ki Rabbim onları en iyi yerde ağırlayacak. Ancak ateş de düştüğü yeri yakıyor. Geride kalan aileler acılı, milletimiz hüzünlü. Milletimizin de başı sağ olsun.  Rabbim bizlere bir defa şehit haberi aldırmasın inşallah. O acı haberleri bir daha almayız inşallah. Ülkemizde huzur içerisinde yaşayalım diye de dua ediyoruz" dedi.

Adıyaman bizim gözbebeğimiz olan şehirlerden biri

Adıyaman´ın kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Özhaseki, şöyle devam etti; ?Binlerce yıllık geçmişi ile, kadim geçmişiyle, örfüyle, adetiyle insanlarının güzelliğiyle, vatan sevgisiyle, devlet sevgisiyle, bayrak sevgisiyle her zaman şöhret olmuş bir şehirdeyiz. Değerli milletvekili arkadaşlarımla her zaman beraberiz. Belediye başkanımla beraberiz. Adıyaman gündemimizden hiç düşmüyor. Emin olun sizlerin söyleyeceğiniz ne varsa, problem olarak söylenecek ne varsa en az sizler kadar biliyorum. Çünkü iyi vekilleriniz var. İyi temsilcileriniz var?

8 tesisimizin açılışını yapıyoruz

Kahta ilçesinde 8 tesisin açılışını yapacaklarını aktaran Özhaseki, "Bugün burada 8 tesisimizin açılışını yapıyoruz. 2 tane de hizmetin temel atmasını yapıyoruz. Toplamda 100 milyonu geçen hizmetle karşı karşıyayız. Sadece bizim bakanlık olarak geçtiğimiz 14 yıllık AK Parti döneminde Adıyaman ve ilçelerinde yapılan hizmetlerin bedeli gerek hibe olarak gerekse kredilendirerek yapmış odluğumuz sadece bakanlığımıza ait hizmetlerin toplamı 495 milyon lira. 2002 öncesinde ben iyi hatırlıyorum. Çevre yolunda 6 kilometre üçlü koalisyon hükümeti bir hizmet yapmıştı. Sonradan bunun hangi parti hanesine yazılacağı hususu kavga sebebi haline gelmişti. Bakanlar çağırmışlardı 6 kilometre için o günler çok geride kaldı. şimdi toplu açılışlar yapılıyor. Büyük hizmetler yapılıyor. Türkiye ayağı kalkıyor. Bizim iktidarımız dönemin de de Adıyaman´a bizim bakanlık tarafından iller bankası, yerel yönetimlere gönderdiğimiz para nerde ise 2 kat trilyon´a yakın. Sadece bakanlığımızdan Adıyaman çevresindeki belediyelerimize gönderdiğimiz araç sayısı 39 tanedir. Rabbim bu hizmetleri bizlere ağız tadı ile daha hızlı daha çok yapmayı nasip etsin.?diye konuştu.

Gönül coğrafyamız üzerinden büyük oyunlar oynanıyor

Emperyalist güçlerin Türkiye´yi bölmeye çalıştığını ifade eden Bakan Özhaseki, ? Bizim gönül coğrafyamız üzerinden büyük oyunlar oynanıyor. Kuzey Afrika´dan başlayarak Afganistan kadar o emperyalist güçler ya devletin başındaki insanları istedikleri gibi tiplerle doldurdular. Eğer razı olmadılarsa param parça ettiler. Bizim coğrafyamız da kan var gözyaşı var. Bir tek oyunlarını tutturamadıkları ülke var o da Türkiye´dir. Son 3 yıldır başımıza gelenlere bir bakar mısınız. Bir taraftan PKK belası zaten 40 yıldır sürdürmektedir bu vahşi mücadelesini güya son 2-3 yılda çukurlar kazıp öz yönetim ilan etmeye sonradan bir parça koparıp aşağıdaki parça ile birleştirip kocaman bir PKK devleti. Amerika istediği birazda İsrail hoşuna giden bir devlet kurmaya kalktılar. Kendi içimizden çıkan hainler yapıyor bunu. Allah´a hamt olsun uyanık davrandık. Orada atik davrandık. Ve cesaret ile işin üstüne gittik. O eline silah alıp yavrularımızı vuran sivil insanları vuran çocukları mazlumları vuran katilleri o eştikleri çukurlara doldurduk. Türkiye temizlendi. O bölgelere sık giden bir kardeşinizim. Yaralarını sarmak için binlerce ev yapıyoruz. Vatandaşlarımız diyorlar ki sayın bakanım bu yaraları sarıyorsunuz yapıyorsunuz Allah razı olsun. Ama ne olur güvenlik ihmal etmeyin.

Bu lanet örgüte yüz vermeyin bu lanet adamları artık buralara bastırmayın doğru güvenlik olmaz ise bir şey olmaz işinize gidemez, eşiniz sokağa çıkıp bir çarşıya çıkamıyorsa yapacak orada bir şey yok hamt olsun o tehlike atlattık ülkemizin sınırları dışında gerekeni yapıyoruz. Bir başka bela son 2-3 yılbaşımıza çıkan FETÖ belası onlarda aynı kırk yıldır bu ülke içinde yer almışlar. Sırıtık yüzleri ile karşımıza çıkmışlar. Hizmet evi demişler, dindarız demişler, bak yurt dışında bize ülkemize dost insanlar yetiştiriyor demişler ve sonra bir gece gerçek yüzleri açığa çıkmış. Şimdi bütün dinleme, tutanak, mahkemelerin ortaya koymuş olduğu belgelerden anlıyoruz ki kırk yıl içinde kendilerini saklamışlar.

Müslüman gibi gözükmüşler ama yurt dışında bu emperyalist güce hizmet ediyorlar. Emir verilince de tamamıyla Müslümanlıklar bitmiş çıkmışlar dışarıya devletten zamanında elde ettikleri imkanlar ile silahlarla masum insanları vurmaya kalktılar. Ve yine anlıyoruz ki o belgelerden Müslümanlık adına bildiğimiz ne kadar doğru varsa hepsini adeta tahrip etmişler. Yalan söylemek bunlarda serbest, zina bunlarda serbest kendini saklamak için içki içmek bunlarda serbest bir başkasının hakkını yemek sonuç almak serbest, insanları gözetlemek bunlarda serbest iftira etmek serbest bunların hangisinin dinde yeri var. Bizim bildiğimiz din doğruluk dinidir. Kuran ve sünnet dinidir. Hoca dediğimiz insanlar eğer kuran ve sünnete uyuyorlarsa başımızın tacı. Uymuyorlarsa lanet olsun onlara onlar FETÖ dini mensupları bunu çok iyi gördük kanser ruhu gibi sardıkları devletin içerisinden aldık büyük bir cerrahi müdahale ile kaldırdık attık bunları. Allah´a hamd olsun bu işin altından kalktık? açıklaması yaptı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor