BAKAN´DAN YÖK´E ?BESNİ´YE ÖĞRENCİ ALIN? TALİMATI

Erdemoğlu Ailesi Cuma günü Besni´ye gelen Milli Eğitim Bakanı ile görüştü. Erdemoğlu ailesinin Mimarlık Fakültesi ile ilgili taleplerini dinleyen Bakan, görüşme sırasında YÖK Başkanını arayarak, Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesine bu yıl öğrenci a

GÜNDEM 4.04.2017 15:18:32 0
BAKAN´DAN YÖK´E ?BESNİ´YE ÖĞRENCİ ALIN? TALİMATI

BU SENE ÖĞRENCİ ALINACAK SÖZÜ 

Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesine bu yıl öğrenci alınıp alınmayacağı konusundaki belirsizlik Cuma günü İbrahim Erdemoğlu ve Ali Erdemoğlu tarafından Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz´ın Besni ziyareti sırasında kendisine iletildi.

İbrahim ve Ali Erdemoğlu´nun Bakan İsmet Yılmaz ile görüşmesi sırasında TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ile Adıyaman Milletvekilleri ve Adıyaman Valisi Abdullah Erin´de bulundu. Görüşmede, Erdemoğlu ailesinin Fakülteye bu yıl öğrenci alınması yönündeki taleplerini dinleyen Bakan Yılmaz, bu sene öğrenci alınması yönünde Erdemoğlu Ailesine söz verdi. YÖK başkanı Yekta Saraç´ı arayan Milli Eğitim Bakanı Yılmaz´ın, Mimarlık Fakültesine bu yıl öğrenci alımı konusunda talimat verdiği öğrenildi.

Görüşmede TBMM Başkan vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın´ın tüm sorunların çözüleceği konusunda Erdemoğlu ailesine güvence verdiği bildirildi. 31 Temmuz 2017 tarihinde inşaatı tamamlanacak olan Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi´nin altyapı, su, elektrik, çevre düzenlemesi gibi alanlarda eksikliklerinin giderilmesi hususunda Adıyaman Üniversitesi ile görüşmesi konusunda da Bakan İsmet Yılmaz´ın YÖK´e talimat verdiği bildirildi. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor