Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ballı; ?3 Mayıs Muhteşem Bir Mücadele Ufkunun Aynasıdır?

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Besni Başkanlığı 3 Mayıs Türkçülük Günü kapsamında Alparslan Türkeş Hatıra Ormanında piknik tertip ederek davetlilere pilav ikram etti.

GÜNDEM 7.05.2019 17:54:04 0
Ballı; ?3 Mayıs Muhteşem Bir Mücadele Ufkunun Aynasıdır?

Besni Ülkü Ocakları Başkanlığı 3 Mayıs Türkçülük Gününü kutladı. Alparslan Türkeş Hatıra ormanında yapılan kutlamada davetlilere pilav ikram edildi.

Besni Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ballı burada yaptığı konuşmada, 3 Mayıs´ın muhteşem bir mücadele ufkunun aynası olduğunu ifade etti.

Ballı; ?3 Mayıs Milliyetçiler Günü; müstesna bir uyanışın adı, muazzez bir uyanıklığın ahlakı, muhteşem bir mücadele ufkunun anısıdır. Türk ve Türkiye düşmanı akım, görüş, fikir ve yabancı ideolojilere karşı demokratik itirazlarını, meşru reflekslerini, sivil tepkilerini cesurca gösteren dönemin Türk milliyetçileri her türlü takdir ve övgünün üzerindedir. Onlar bizim heyecan ve iftihar kaynaklarımızdır.

3 Mayıs Milliyetçiler Günü´nde, en başta merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey olmak üzere, 3 Mayıs´ın muhterem isimlerini rahmetle, hürmetle, hasretle anıyorum. Cenab-ı Allah hepsinden razı olsun diyorum.

Türkiye´nin varoluş mücadelesinde, Türk milletinin beka ve payidarlık davasında sorumluluk alan, samimiyet gösteren, elinden gelen çabayı gösteren her insanımızı gönülden selamlıyorum. Unutulmasın ki, Türk milleti sevdasını yüreğinde taşıyan fazilet ve fedakârlık burcu evlatları sayesinde adından ilelebet söz ettirecek, anılarından ve kutlu varlığından her daim bahsettirecektir? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER